Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sprukusiame automobilyje rastas kontrabandinis rūkalų krovinys

Jurbarko rajone nestojusį automobilį pasieniečiai po persekiojimo aptiko už 15 kilometrų nuo jo stabdymo vietos. Likimo valiai paliktoje transporto priemonėje VSAT pareigūnai rado kontrabandinį krovinį.
Nuo pasieniečių sprukęs automobilis
Nuo pasieniečių sprukęs automobilis / VSAT nuotr.

Kaip praneša Valstybės sienos apsaugos tarnyba, šeštadienį VSAT Pagėgių rinktinės Viešvilės užkardos pareigūnai pasienyje su Rusija, ties Jurbarko rajono Baltupėnų kaimu, užfiksavo automobilį Subaru Legacy. Jis važiavo nuo Nemuno pakrantės.

Kaip dažnai pasitaiko prie sienos su Rusija, mašinos vairuotojas nepakluso aiškiai išreikštam VSAT pareigūnų reikalavimui sustoti ir padidino greitį. Tolėliau buvę pasieniečiai ant kelio patiesė priverstinio stabdymo priemonę – dygliuotą metalinę juostą, vadinamąjį „ežį“. Bėglys jį pervažiavo ir spruko toliau.

Jį pasieniečiai persekiojo tarnybiniu visureigiu ir likimo valiai paliktą automobilį aptiko ties Tauragės rajono Šilinės kaimu, už 15 kilometrų nuo jo stabdymo vietos. Automobilio salone žmonių nebuvo.

Mašinos bagažinėje pasieniečiai rado 8 dėžės su kontrabandiniais rūkalais. Visi 4 tūkstančiai pakelių cigarečių „Jing Ling“ buvo su rusiškomis banderolėmis.

Dėl neteisėto valstybės sienos perėjimo VSAT Pagėgių rinktinės pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Automobilis ir rasti rūkalai laikinai saugomi Viešvilės užkardoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius