Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stropus mokinys pratrūko?

Šakių ligoninėje atsidūrė į koją sužalotas šešiolikmetis. Paauglys buvo apsvaigęs nuo alkoholio, todėl įvykio aplinkybių nepaaiškino.
Jaunimas
Jaunimas / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Į policijos pareigūnus kreipėsi Šakių miesto ligoninės darbuotojai. Pranešta, kad antradienį apie 20.28 val. į priėmimo skyrių pristatytas 1993 metais gimęs D.G. Paauglys gyvena Lekėčių kaime (Šakių r.), mokosi to paties miestelio vidurinės mokyklos dešimtoje klasėje.

Medikai nukentėjusiajam nustatė dešinio blauzdikaulio durtinę žaizdą ir girtumą. Šešiolikmetis paguldytas į stebėjimo palatą. Policija aiškinasi įvykio aplinkybes.

„Incidentas įvyko ne mokyklos teritorijoje. Buvo gana vėlus vakaras. Berniuko auklėtoja skambino vaiko globėjams, šie pranešė, kad berniukas ligoninėje. Kokia bėda ištiko dešimtoką, nepaaiškinta, regis, jis įsipjovė stiklo šuke“, – LŽ pasakojo Lekėčių vidurinės mokyklos direktorius Linas Adomaitis.

Apie mokinį direktorius atsiliepė pačiais šilčiausiais žodžiais: „Iki šio laiko jis buvo ramus, į konfliktus nesivėlė. Klasėje su visais gerai sutaria. Mokykloje iš viso tik 260 moksleivių, todėl gerai pažįstame vieni kitus.“

Berniukas gyvena kartu su globėjais. Turi septintą klasę lankantį brolį. „Po motinos mirties dviejų vaikų tėvas priglobė tik jaunesniąją atžalą. Kitas vaikas paliktas likimo valiai. Tačiau tėvas atsisakė ir jaunėlio globos. Matyt, po vaikų motinos mirties jis tikėjosi kaip palikimą gauti butą“, – kalbėjo L.Adomaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius