Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 16 /15:07

STT išsivežė apklausai „Palangos komunalinio ūkio“ vadovą Konstantiną Skierų

Palangos savivaldybei pavaldžios bendrovės „Palangos komunalinis ūkis“ vadovą Konstantiną Skierų klampina piktnaudžiavimo tarnyba skandalas. Dėl įtartinos jo veiklos tyrimą pradėjo STT pareigūnai.
Konstantinas Skierus, UAB „Palangos komunalinis ūkis“  direktorius
Konstantinas Skierus, UAB „Palangos komunalinis ūkis“ direktorius

STT pareigūnai  Konstantino Skieraus kabinetą užgriuvo antradienį. Vyras buvo išsivežtas apklausai.

Po jos K. Skierus buvo paleistas. Kol vyksta tyrimas, jam leista toliau eiti savo pareigas. Jis nenušalintas. Bendrovės vadovui paskirta kardomoji priemonė rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

„Bendrovės vadovui yra pareikšti įtarimai piktnaudžiavimu tarnyba. Yra duomenų, kad jis darbuotojus siuntė dirbti ten, kur jiems nepriklauso. Ar bendrovės darbuotojai dirbo K. Skieraus naudai, pasakyti negaliu“, – trumpai STT atliekamą tyrimą nupasakojo Specialiųjų tyrimų tarnybos Klaipėdos valdybos Korupcijos prevencijos poskyrio vadovas Leonas Barišauskas

K. Skierus neigia piktnaudžiavęs tarnyba, tačiau neslepia pavaldinius darbuotis į savo nuosavą ūkį siuntęs ne kartą.

K. Skieraus nurodymus vykdę  „Palangos komunalinis ūkis“ darbuotojai apklausti kaip liudininkai. Pats K. Skierus neigia piktnaudžiavęs tarnyba, tačiau darbininkus paplušėti į savo ūkį atvyrauja kvietęs  ne kartą.

„Viskas vyko ne darbo metu, o po darbų visi dirba, ką nori. Čia kalba eina apie tris objektus. Vienas iš jų – mano namai. Darbininkai buvo atvažiavę baldų perstumdyti, medžių nugenėti. Aš jiems už darbus atsiskaičiau savo paties pinigais ir  nemanau nusikaltęs. Seniai jaučiau, kad kiekvienas mano žingsnis yra sekamas ir nenustebau, kabinete pamatęs pareigūnus“, – pasakojo K. Skierus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius