-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su įkalčiais įkliuvo prekybos centre „Panorama“ apsivogę vilniečiai

Sostinės pareigūnai Šeškinės gatvėje, požeminėje pėsčiųjų perėjoje, pastebėjo du vaikinus, kurie traukė iš su savimi turėto maišo vyriškus marškinėlius su etiketėmis, nulupinėjo kainas ir siūlė pirkti praeiviams bei požeminėje perėjoje prekiaujantiems prekeiviams.
Rasti įkalčiai
Rasti įkalčiai / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus Operatyvaus reagavimo poskyrio pareigūnai, dirbdami pagal tikslinę policinę priemonę dėl kišenvagysčių išaiškinimo ir užkardymo Vilniaus mieste, išaiškina ir kitus padaromus nusikaltimus. Šių neuniformuotų pareigūnų pagrindinės darbo vietos – sostinės viešasis transportas, turgavietės, prekybos centrai ir kitos žmonių masinio susibūrimo vietos.

Birželio 16 d. apie 15.30 val. Operatyvaus reagavimo poskyrio pareigūnai Šeškinės g., Vilniuje, požeminėje pėsčiųjų perėjoje, pastebėjo du vaikinus, kurie traukė iš su savimi turėto maišo vyriškus marškinėlius su etiketėmis, nulupinėjo kainas ir siūlė pirkti praeiviams bei požeminėje perėjoje prekiaujantiems prekeiviams.

Vilniaus apskrities VPK nuotr./Rasti įkalčiai
Vilniaus apskrities VPK nuotr./Rasti įkalčiai

Pareigūnai, įtardami, kad marškinėliai gali būti įgyti neteisėtu būdu, t. y. pavogti, abu 1992 m. gimusius vyrus sulaikė ir pristatė į Vilniaus teritorinį policijos komisariatą. Sulaikyti R.B. ir  P.K. – Naujosios Vilnios gyventojai. Sulaikymo metu P.K., nešinas maišu su jame esančiais daiktais, mėgino pasišalinti Ukmergės gatve, tačiau jam nepavyko, pasakojama Vilniaus apskrities VPK atstovų antradienį paviešintame pranešime.

Pareigūnai jo maiše rado 7 vyriškus marškinėlius su etiketėmis ir apsaugos magnetais, o R.B. vyriškoje rankinėje – sulankstytus 6 folijos lapus apsaugos magnetams įvynioti, taip juos neutralizuojant, ir vinį (įtariama, kad ja buvo nuimami apsaugos magnetai).

Vilniaus apskrities VPK nuotr./Rasti įkalčiai
Vilniaus apskrities VPK nuotr./Rasti įkalčiai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius