Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Suaugusieji sužaloti peiliais, vaikas – statybiniu laužu

Policijos departamentas informuoja apie kūno sužalojimo atvejus Vilniuje ir Panevėžio bei Kėdainių rajonuose, o Tauragės rajone nepilnametė itin rimtai sužalota vaikiškų „žaidimų“ metu.
Greitosios medicinos pagalbos automobilis.
Greitosios medicinos pagalbos automobilis. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Ketvirtadienį į Tauragės ligoninę pristatyta G.M. (gimusi 1996 m.).

Nukentėjusiąją apžiūrėję medikai nustatė rimtą galvos traumą, dėl kurios ją buvo būtina išvežti į Kauno ligoninę.

Paauglė paaiškino, kad tą pačią dieną apie 18 val. Tauragės rajono Dacijonų kaime, fermos griuvėsiuose, ją žaisdami sužalojo vaikai, tarpusavyje mėtydamiesi statybiniu laužu.

Tos pačios dienos vėlų vakarą, apie 22 val. 30 min., Panevėžio rajono Miežiškių kaime, Taikos gatvėje, konflikto metu buvo peiliu sužalotas M.V. (gimęs 1977 m.), kuris dėl durtinių žaizdų krūtinėje ir kojose paguldytas į ligoninę. Įtariamasis D.S. (gimęs 1991 m.) uždarytas į areštinę.

22 val. 10 min. į vieną sostinės ligoninių iš savo buto Vilniuje, S.Konarskio gatvėje, pristatytas ir dėl durtinės žaizdos pilve paguldytas A.Z. (gimęs 1956 m.), kuris įvykio aplinkybių nepaaiškino.

Apie 21 val. 30 min. Kėdainių rajono Josvainių kaime iš matymo pažįstamas jaunuolis sužalojo A.Š. (gimęs 1992 m.), kuris dėl kirstinės žaizdos galvoje paguldytas į ligoninę. Įtariamasis D.S. (g. 1979 m.) ieškomas, penktadienį informuoja Policijos departamentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius