-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 30 /23:20

Subadyto Kauno verslininko Aurimo Rapalio gyvybę palaiko tik aparatai

Garsaus verslininko, vieno turtingiausių kauniečių, Aurimo Rapalio, kuris į Kauno ligoninę su itin sunkiais sužalojimais buvo atvežtas penktadienį paryčiais, gyvybę palaiko tik aparatai.
Reanimacija
Reanimacija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kauno ligoninė jokios informacijos neteikia. Bičiulių teigimu, vyro gyvybę palaiko tik aparatai – jo smegenys mirusios. 15min.lt žiniomis, tėvai sutiko sūnaus organus paaukoti.

Liūdna žinia apie verslininką besidalijantys žmonės jį apibūdina kaip gyvenimą mylėjusį žmogų, kuris tryško laime. NFQ įkūrėjas Darius Lebedzinskas teigė jį pažinojęs nuo paauglystės.

„Jis padarė daug sunkių, atsidavimo kupinų darbų. Jis mėgo geras mašinas, bet niekada nesipuikavo pinigais, niekada nevaidino kažko... teisingas žmogutis“, – prisiminimais apie bičiulį dalijosi D.Lebedzinskas.

Socialiniame tinkle „Facebook“ verslininkas Ugnius Kiguolis taip pat išreiškė liūdesį: „ATA Aurimai.. Buvai vienas iš TŲ žmonių, kuriuos gerbiau. Viską pasiekei pats, niekas nedavė, nieko nepaveldėjai. Kartu dažnai konkuruodavom, pasikandžiodavom. Didelis tau respektas. Džiaugiuosi, kad teko tave pažinoti“.

Policijos departamento suvestinės duomenimis, jis susižalojo per konfliktą su nepilnamečiu. Pastarasis irgi buvo atgabentas į tą pačią ligoninę.

Medikai iškart perspėjo, kad šansų išgyventi vyrui praktiškai nėra. Šeštadienio rytą A.Rapalio draugai socialiniuose tinkluose ragino ateiti artimus žmones ir draugus pasimelsti už jo sveikatą į Prisikėlimo bažnyčią.

A.Rapalis į medikų rankas pakliuvo su durtinėmis žaizdomis. Kodėl įvyko minėtas konfliktas, kol kas nenustatyta.

Garsus verslininkas, kaip matyti socialiniame tinkle „Facebook“, mėgo prabangius automobilius. A.Rapalis buvo įmonės „Hostinger“ savininkas. Bendrovė teikia kompiuterines paslaugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius