-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Sudegė garaže ardytas BMW 523

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) atstovai apibendrino praėjusios paros rezultatus. Įvykių suvestinėje yra įrašyti 27 gaisrai ir 20 kitų incidentų, kuriuos likvidavo mūsų ugniagesiai gelbėtojai.
Įvykio vietoje
Asociatyvinė iliustracija: ugniagesiams pirmadienį darbo netrūko / Skaitytojo Tomo nuotr.

Ugnis pirmadienį traumavo vieną žmogų. Šis gaisras vakar vakare kilo Kauno rajono Karmėlavos gyvenvietėje, garažų kooperatyve „Neris“. Čia viename iš garažų užsidegė ir sudegė ardomas lengvasis automobilis „BMW 523i“. Per gaisrą nukentėjo ir šio garažo nuomininkas: dūmais apsinuodijusį vyrą medikai išvežė į gydymo įstaigą. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Dar vienas 42 metų vyras prisikvėpavo dūmų per gaisrą, kilusį vakar popiet irgi Kaune, V.Krėvės prospekte esančiame bute. Per gaisrą koridoriuje apsmilko tik antklodė, o iš uždūminto buto buvo išvestas dar sąmoningas vyras, kuris medikų pagalbos atsisakė.

Vakar ryte Jonavoje, Mokyklos gatvėje, gaisras kilo vietos vaikų globos namuose. Prasidėjus gaisrui žmonės iš pastato buvo evakuoti. Atvykę ugniagesiai su kvėpavimo apsaugos priemonėmis įėjo į pastato vidų ir antrame aukšte, pagalbinėje patalpoje, rado dar tebesmilkstančius dėvėtus drabužius ir makulatūrą. Ugnį dar iki ugniagesių atvykimo užgesino globos namų darbuotojai, o gelbėtojai išnešė rūkstančias šiukšles ir išvėdino patalpas. Gaisrą sukėlė su ugnimi žaidę vaikai.

Pirmadienį vakare Tauragėje, Klevų gatvėje, užsiliepsnojoindividualus gyvenamasis namas (savininkas nustatinėjamas). Gaisro metu išdegė vienas kambarys ir jame buvę namų apyvokos daiktai, aprūko kitos patalpos. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Klaipėdoje, I.Kanto gatvėje, vakare gaisras kilo kavinėje „Skandalas”. Čia garų surinkiklio vamzdyje užsidegė susikaupę riebalai ir dulkės. Ugnis užgeso dar iki ugniagesių atvykimo.

Panevėžio gelbėtojai vakar iš Nevėžio upės ištraukė skęstančią 53 metų moterį, kuri buvo įkritusi į eketę ir laikėsi už ledo atbrailos. Panaudojus gelbėjimo virvę ir gelbėjimo ratą moteris buvo ištraukta į krantą ir perduota medikams.

Kretingos gelbėtojai pirmadienį taip pat sulaukė pagalbos prašymo, kuriuo gyventojai pranešė, kad J.Jablonskio gatvėje į lauko į šulinį įkrito 72 metų vyras. Vyriškį dar iki ugniagesių atvykimo ištraukė kaimynas, antradienį informuoja PAGD atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius