Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sugrįžusi žiema buvo paralyžiavusi Kauno Parodos kalną

Šeštadienį pavakare Kaune prasidėjusi pūga sugrąžino į miestą chaosą – 15min skaitytojai pranešė avarijas ant Parodos kalno.
Parodos kalne sustoję autobusai
Parodos kalne sustoję autobusai / Skaitytojos Eglės nuotr.

Kurį laiką į slidų kalną, kurio pabarstyti nespėjo kelininkai, neįkilo ir juo negalėjo nusileisti nei viešasis transportas, nei automobiliai.

Pastarųjų vairuotojai dažnai apsisukdavo ir rinkosi kitus kelius. Tačiau ir kitose miesto vietose gatvės buvo prastos būklės, nors į jas išsiųstos gausios kelininkų pajėgos. 

„Važiavau į „Akropolį“, kai prie Parodos kalno autobusas tiesiog sustojo. Jau buvo šiokia tokia mašinų eilė. Aš išlipau iš autobuso ir nusileidau nuo kalno pėsčiomis. 

Eidama mačiau, kad sustojusių mašinų – tiek automobilių, tiek maršrutinių autobusų – buvo daug. Jie negalėjo pajudėti, nes buvo labai slidu. Todėl stovėjo tiesiog viduryje gatvės“, – pasakojo kaunietė.

Skaitytojos Eglės nuotr./Parodos kalnas šeštadienio pavakare
Skaitytojos Eglės nuotr./Taip atrodė nebarstytas Parodos kalnas šeštadienio pavakare

Techninių įvykių mieste buvo daugiau. Tačiau, Kauno policijos budėtojų teigimu, daugiausia tai – „metalinės“ avarijos, kuriose nukentėjusių žmonių nėra.

Rimtesnė nelaimė įvyko Savanorių prospekte, prie 367-ojo pastato, kur automobilis partrenkė vyrą. Pirminiais duomenimis, nukentėjusiojo būklė stabili. Įvykio vietoje 19 val. dar dirbo pareigūnai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius