Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sulaikyti du nuo teisingumo besislapstę lietuviai

Per praėjusią parą Lietuvos pasieniečiams įkliuvo du nuo teisingumo besislapstę asmenys. Vienam jų suimti išduotas Europos arešto orderis.
Antrankiai
Antrankiai / Photos.com

Antradienį vakare Lazdijų rinktinės pasieniečiai, budėję Kybartų pasienio kontrolės punkte, patikrino pėsčiomis į Rusiją ėjusio vyro dokumentus.

Nieko įtartino negabenęs keliautojas VSAT pareigūnams pateikė tvarkingą Lietuvos piliečio pasą, išduotą 23 metų Kybartų gyventojui. Įtarimų nesukėlė ir pase įklijuota Rusijos viza.

Vyro asmens duomenis VSAT pareigūnai patikrinimo turimose duomenų bazėse ir nustatė, kad tokio kybartiškio nuo praėjusio metų spalio ieško Vokietijos teisėsaugininkai. Jam suimti yra išduotas Europos arešto orderis. Vyras uždarytas į areštinę.

Dar vienas ieškomas asmuo antradienį įkliuvo Kauno oro uoste dirbantiems VSAT pareigūnams.

Pasieniečiai, tikrindami reisu į Londoną ketinusių vykti asmenų dokumentus, nustatė, kad 27 metų Vilniaus gyventojo ieško sostinės 5-asis policijos komisariatas.

Nusikaltimo padarymu įtariamo vyro paieška paskelbta šių metų birželį.

Apie vilniečio sulaikymą VSAT pareigūnai pranešė paieškos iniciatoriui ir tą pačią dieną sulaikytąjį perdavė atvykusiam policijos konvojui.

Iš viso iš viso šiemet VSAT pareigūnai sulaikė 475 asmenis, kurie buvo ieškomi teisėsaugininkų ir bandė vykti per Lietuvos sieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius