Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sulaikyti dvidešimties neturintys kaimo parduotuvės plėšikai, įtariami įvykdę daugiau nusikaltimų

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Rokiškio rajono policijos komisariato pareigūnai, realizuodami operatyvinę informaciją, primynė uodegas organizuotai grupuotei, prieš mėnesį apiplėšusiai kasdieninės paklausos prekių parduotuvę Rokiškio rajone, Bajorų kaime.
Antrankiai
Antrankiai / 123rf.com
Temos: 2 Rokiškis Policija

Baigiantis darbo dienai parduotuvėje pirkėjų nebuvo, pardavėja tvarkėsi. Tuo metu į parduotuvę įbėgo du kaukėti asmenys, ir, šiurkščiai nustūmę pardavėją, ėmė naršyti po visas patalpas, ieškoti pinigų. Jų pastangos nebuvo bevaisės – išsinešė apie 3 tūkstančius litų.

Laimikiu plėšikai džiaugėsi neilgai – gruodžio 22 d. buvo sulaikyti, o kitą dieną, didžiųjų metų švenčių išvakarėse, Rokiškio rajono apylinkės teismas trims grupuotės nariams skyrė kardomąją priemonę – suėmimą. Suimtieji Naujuosius praleis areštinėje.

Kriminalistai įtaria, kad už suimtųjų nugarų – virtinė kitų nusikalstamų veikų: alyvos vagystės iš transformatorinių, įsibrovimai ir vagystės iš vienkiemių. Suimtieji – dar dvidešimtojo gimtadienio nešventę rokiškėnai. Vienas jau turintis lygtinį teistumą ir nesilaikęs jam skirtų apribojimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius