-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

​Sulaikyti Grigiškėse plėšikavę vyrai

Vilniuje, Grigiškių rajone, po plėšimo įkliuvo du įtariamieji. Šie 24 bei 43 metų vyrai ir anksčiau teisti už plėšimus, vagystes. Policija prašo atsiliepti tų, kas nuo jų nukentėjo.
Įtariamasis A.U. (gim. 1989 m.).
Įtariamasis A.U. (gim. 1989 m.). / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

2014 m. vasario 13 d. Vilniuje, Grigiškėse, Šviesos g. 18, iš karto po padaryto plėšimo buvo sulaikyti anksčiau už plėšimus ir vagystes teisti įtariamieji: A.U., gimęs 1989 m., ir A.B., gimęs 1970 m.

Šie asmenys, veikdami grupėje, gatvėse panaudodami fizinį smurtą, iš praeivių grobdavo mobiliojo ryšio telefonus ir kitus vertingus daiktus.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR Baudžiamojo kodekso 180 str. 1 d. (plėšimas). Už tokio pobūdžio nusikaltimą numatoma bausmė – laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Vilniaus apskrities VPK nuotr./Įtariamasis A.B. (gim. 1970 m.).
Vilniaus apskrities VPK nuotr./Įtariamasis A.B. (gim. 1970 m.).

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai turi informacijos, kad šie įtariamieji ir anksčiau plėšikavo Vilniaus mieste, todėl nukentėjusius prašo kreiptis į miesto antrąjį policijos komisariatą tel.: (8 5) 271 6704 arba (8 5) 271 6635 arba (8 5) 271 6619.

15min.lt apie karštus vasario 13 d. įvykius Grigiškėse pasakojo jau tą pačią dieną. Pirminė informaciją buvo apie tai, kad Šviesos gatvėje keturi užpuolikai mušė vieną žmogų, duomenų apie plėšimą dar nebuvo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius