Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sulaikytų vagišių namuose Jonavoje rasta šūsnis vogtų daiktų: gal jie jūsų?

Kauno apskrities VPK pareigūnai, siekdami užkardyti vagystes iš gyvenamųjų patalpų Jonavos mieste, gegužės 7 d. apie 01.00 val. Jonavos Kosmonautų g. sulaikė du Jonavos gyventojus (gimusius 1976 m. ir 1978 m.), kurie su savimi nešėsi krepšius. Juose – juvelyriniai dirbiniai, plančetinis kompiuteris, bižuterija, kiti daiktai. Kratų metu rasta dar daugiau vogtų daiktų.

Netrukus nustatyta, kad šie daiktai pagrobti iš buto, esančio Jonavoje, Kosmonautų g., į kurį nurodyti asmenys įsibrovė išdaužę buto kambario lango stiklo paketą.

Atlikus kratas šių asmenų gyvenamosiose vietose, rasti juvelyriniai dirbiniai, bižuterija, laikrodžiai, įvairūs buities įrankiai, kvepalai, dokumentai, kiti daiktai, kurie, kaip įtariama, pavogti iš butų Jonavoje.

Kauno apskrities VPK Jonavos rajono policijos komisariate dėl įvykdyto nusikaltimo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal dėl vagystės. Taip pat nustatinėjama kratų metu rastų daiktų priklausomybė.

Nusikaltimą įvykdę vyriškiai buvo sulaikyti ir patalpinti į Kauno apskrities VPK areštinę. Abu vyra ankščiau yra teisti.

Gegužės 8 d. Jonavos rajono apylinkės teismas vyrui (gimusiam 1978 m.) skyrė kardomąją priemonę – suėmimą 15 dienų laikotarpiui, o kitam vyrui (gimusiam 1976 m.) skyrė kardomąją priemonę – namų areštą.

Asmenis, atpažinusius savo daiktus ar žinančius, kam jie gali priklausyti, policija prašo kreiptis į Kauno apskrities VPK Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnus telefonu (8 349) 72974 arba el. paštu laimis.baltrimavicius@policija.lt.

VIDEO: Vagišių namuose Jonavoje rasti vogti daiktai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius