-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sumuštas „Demokratijos laidotuvių" dalyvis

Antradienio vakarą Vilniuje nesunkiai sumuštas ir apvogtas trisdešimtmetis Domininkas Burba - vienas iš kovo 11-ąją rengtos akcijos „Demokratijos laidotuvės" dalyvis.
Vilniuje Tolerantiško jaunimo asociacija ir piliečių judėjimas „Už Lietuvą – visiems“ surengė teatralizuotą „demokratijos laidotuvių“ eiseną.
Vilniuje Tolerantiško jaunimo asociacija ir piliečių judėjimas „Už Lietuvą – visiems“ surengė teatralizuotą „demokratijos laidotuvių“ eiseną. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Laidotuvės

Kaip BNS sakė D.Burba, jį apie 20 val. užpuolė ir kelis kartus į veidą smogė du skustagalviai „su pūstomis striukėmis ir kelnėmis".

Trisdešimtmetis įsitikinęs, kad jis buvo užpultas dėl dalyvavimo minėtoje akcijoje, kurioje 9 asmenų grupė nešdama karstą su užrašu „Lietuviška demokratija" žygiavo nuo Katedros aikštės iki V.Kudirkos aikštės taip protestuodama prieš Vilniaus savivaldybės sprendimą neleisti Žmogaus teisių stebėjimo institutui ir Lygių galimybių plėtros centrui organizuoti eitynių. „Demokratijos laidotuvių" dalyviai piktinosi išduotu leidimu kitoms, jų nuomone, „neonacių eitynėms" sostinės gatvėmis.

Antradienio vakarą užpuolikai pavogė iš D.Burbos nešiojamąjį kompiuterį.

„Pro šalį važiavo policininkai, tai užpuolikai juos pamatę pabėgo", - aiškino D.Burba.

Nukentėjęs vyriškis parašė pareiškimą dėl užpuolimo. Policijoje jį apžiūrėję medicinos ekspertai trečiadienį nenustatė lūžusių kaulų. Į gydymo įstaigas D.Burba teigia nesikreipęs, ketina gydytis pats.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius