Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sunkiai apgirtęs panevėžietis nuvertė gatvės apšvietimo stulpą ir sukėlė dviejų automobilių avariją

Penktadienį apie 16.30 val. Panevėžyje, Klaipėdos gatvėje savo vairavimo „sugebėjimus“ demonstravo girtas vairuotojas. Prie „Land Rover“ vairo sėdęs panevėžietis rėžėsi į gatvės apšvietimo stulpą ir sukėlė avarinę situaciją iš paskos važiavusiems automobiliams.

Klaipėdos gatve važiavęs panevėžietis gatvės apšvietimo stulpą kliudė ties išvažiavimu iš prekybos centro „Rimi“. Gerokai alkoholio padauginęs vairuotojas automobilio nesuvaldė tiesioje atkarpoje.

Kliudytas stulpas netrukus ėmė griūti. Ant asfalto ir medžių krito nutraukti laidai. Siekdami išvengti akistatos su stulpu, šonais susiglaudė iš paskos „Land Rover“ važiavę dar dviejų automobilių vairuotojai.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

„Pamačiau, kad priekyje važiavęs automobilis trenkėsi į stulpą. Netrukus anūkė man sušuko, kad sukčiau vairą, nes nebuvo aišku į kurią pusę tuoj virs sulaužytas stulpas. Šitaip susikabinome su kitu automobiliu“, – pasakojo „Volkswagen“ vairuotoja.

Iš „Land Rover“ išlipęs panevėžietis buvo akivaizdžiai neblaivus. Nuo jo sklido alkoholio kvapas, vyras sunkiai orientavosi aplinkoje, svyravo. Per avariją išsiskleidė visureigio oro pagalvės. Pats automobilis išoriškai neatrodė apgadintas, nes smūgis kliuvo ratui.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

„Pripūsčiau“, – į  klausimą, ar daug vartojo, atsakė „Land Rover“ vairuotojas.

Pasirodo, kad avariją sukėlęs vyras nemelavo ir iš tiesų „pripūtė“. Policijos pareigūnai jam nustatė sunkų – 2,61 promilės girtumą.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Vyrui teks atsakyti ne tik už vairavimą esant neblaiviam, bet ir padengti nuostolius Panevėžio gatvių apšvietimu besirūpinančiai įmonei.

Taip pat jis privalės atlyginti žalą iš paskos važiavusiems vairuotojams, kuriems neblaivaus vairuotojo poelgis sukėlė avarinę situaciją.

Eismo įvykio aplinkybes aiškinasi Panevėžio kelių policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius