Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šunų globos įstaigoje siautėjęs policininkas prisigėrė, vėl įsivėlė į konfliktą ir atsidūrė ligoninėje

Vilniaus apskrities VPK Viešosios tvarkos valdybos pareigūnas Egidijus Paulaitis per trumpą laiką „užsidirbo“ jau antrą tarnybinį patikrinimą.
E.Paulaitis buvo vienas iš tų pareigūnų, kurie pernai sausio 16-ąją gynė Seimą nuo riaušininkų.
E.Paulaitis (be liemenės) buvo vienas iš tų pareigūnų, kurie pernai sausio 16-ąją gynė Seimą nuo riaušininkų. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Pirmadienį Policijos departamentas pranešė, jog sekmadienį 11 val. 09 min. Vilniuje, Žirmūnų gatvėje kilo konfliktas tarp piliečių ir neblaivaus, ne tarnyboje esančio, neuniformuoto Vilniaus apskrities VPK pareigūno E.P. (g. 1969 m.).

Į incidentą įsivėlęs policininkas dėl sumušimo pristatytas į Vilniaus Centro ligoninę. Dėl pareigūno dalyvavimo įvykyje atliekamas tarnybinis patikrinimas.

Paaiškėjo, kad tai tas pats policininkas, kuris prieš porą savaičių siautėjo gyvūnų globos įstaigoje: negavęs dovanų šuns pareigūnas įtūžo, grasino gyvybės vagonėlių darbuotams susidorojimu, o keturkojus žadėjo išnuodyti.

Po pirmojo incidento 15min.lt sąmoningai neviešino E.Paulaičio pavardės, kol nebus gauti pirmojo tarnybinio patikrinimo rezultatai. Tačiau panašu, kad policininkas išvadų nedaro ir ilgai dirbti policininku nebesirengia.

E.Paulaičio tiesioginis vadovas, Vilniaus apskrities VPK Viešosios tvarkos valdybos viršininkas Vytautas Grašys nebuvo linkęs 15min.lt plačiai komentuoti savo pavaldinio veiksmų.

V.Grašys tik minėjo, jog konfliktas Žirmūnų gatvėje įsiplieskė po to, kai žmonės buvo aptaškyti per balas važiuojančio automobilio.

Portalo Delfi.lt žiniomis, mašiną vairavo E.Paulaitis, o po įvykio pareigūno organizme rasta apie 2 promiles alkoholio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius