-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 11 /13:10

Trakų rajone surastas beveik prieš mėnesį Varėnos rajone dingusios Sandros Naujūnaitės kūnas, sulaikytas dvidešimtmetis įtariamasis

Policija patvirtino, kad rastas beveik prieš mėnesį dingusios Varėnos rajono gyventojos Sandros Naujūnaitės kūnas. Įtariamasis merginos išniekinimu ir nužudymu dvidešimtmetis alytiškis sulaikytas.
Sandra Naujūnaitė
Sandra Naujūnaitė

„Taip. Šią informaciją galiu patvirtinti“, – antradienį 15min.lt redakcijai apie rastą merginos kūną sakė Varėnos r. policijos komisariato atstovė spaudai Elena Kotienė. Tačiau pareigūnė teigia daugiau įvykio detalių pateikti kol kas negalinti. Ji tik patvirtino, kad merginos kūnas rastas ne Varėnos rajone.

Papildyta 13.09 val.: Alytaus apskrities VPK patvirtino, kad, atlikdami tyrimą dėl Senosios Varėnos kaimo (Varėnos r.) gyventojos S.Naujūnaitės dingimo ir tikrindami turimą informaciją, naktį iš birželio 10-osios į 11-ąją, Alytaus apskrities VPK Organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai ir Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai Trakų rajone esančiame miško masyve rado užkastą, kaip įtariama, ieškomos merginos lavoną. Įtariamasis jos nužudymu 20 m. alytiškis sulaikytas.

Neoficialiomis žiniomis, išprievartavimu ir nužudymu įtariamas vaikinas pats parodė policininkams vietą, kurioje užkasta negyva mergina. Jis policijos buvo sulaikytas pirmadienio pavakarę.

Tyrimą kuruojanti Kauno apygardos prokuratūra kol kas daugiau informacijos nesuteikia.

15min.lt primena, kad gegužės 16 dieną devyniolikmetė mergina dingo Varėnos rajone, išėjusi pabėgioti. Mįslingas dingimas kėlė daug diskusijų, apaugo versijomis.

Gegužės 17 dieną į Alytaus aps. VPK Varėnos rajono policijos komisariatą kreipėsi V.N, gyvenanti Varėnos rajono Senosios Varėnos kaime, ir pranešė, kad gegužės 16 d. apie 20.10 val. iš namų pabėgioti išėjo jos dukra ir iki šiol negrįžo.

Mergina buvo apsirengusi sportine apranga – vilkėjo baltos spalvos juodais dryžiais palaidine, mūvėjo tamsios spalvos kelnes.

Teigiama, kad užkastas merginos kūnas rastas miako masyve netoli Senųjų Trakų gyvenvietės
Teigiama, kad užkastas merginos kūnas rastas miško masyve netoli Senųjų Trakų gyvenvietės

Policija vis dar tikisi, kad atsiras žmonių, kurie gegužės 16 d. vakarą važiavo keliu iš Merkinės Varėnos link automobiliais su vaizdo registratoriais.

Gegužės 24 d. Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai paprašė atsiliepti žmonių, turinčių bet kokios reikšmingos informacijos, kuri palengvintų paiešką. Ypač prašoma atsiliepti tų, kurie gegužės 16 dieną važiavo keliu iš Merkinės link Varėnos nuo 20 iki 22 valandos ir kurių transporto priemonėse įrengtas vaizdo registratorius (vaizdų įrašymo sistema kelionėje).

Policija prašė neištrinti filmuotos medžiagos ir pateikti Alytaus apskrities VPK pareigūnams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius