Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sutuoktinių mirtis užminė daug mįslių

Viename Panevėžio garažų rasti pasikorusių verslininkų – vyro ir žmonos – kūnai. Kol tragedijos priežastys neatskleistos, jos sujaudinti panevėžiečiai aptarinėja įvairiausias versijas.
Temos: 1 Mirtis

Iš gyvenimo pasitraukę Aušra ir Haroldas Nečioniai buvo šiuo metu bankrutuojančios langų gamintojos „Hronas“ Panevėžio padalinio vadovai. 39-erių H.Nečionis vadovavo „Babilono“ prekybos centre įsikūrusiam langų gamybos padaliniui, dvejais metais jaunesnė žmona dirbo šio padalinio komercijos direktore.

Aptiko naktinis sargas

Pelkių gatvėje esančio garažų kooperatyvo naktinis sargas vakar puse penkių ryto aptiko pasikorusio vyro kūną. LŽ duomenimis, sargas į nelaimės vietą atklydo pamatęs pravirus garažo vartus bei lauke stovintį automobilį „Nissan Primera“. Pažiūrėjęs vidun, sargas netruko pamatyti pasikorusį vyriškį ir iškart paskambino į policiją. Atvykę pareigūnai garaže rado ir pasikorusios moters lavoną. Nustatyta, kad tai – sutuoktiniai panevėžiečiai A.ir H.Nečioniai. Garažas, kuriame įvyko nelaimė, registruotas kito asmens vardu, spėjama, kad Nečionių šeimai buvo leista juo naudotis.

Mažai bendravo

Ikiteisminį tyrimą pradėjusi policija detalių kol kas nekomentuoja. Ir garažo kaimynai, ir daugiabučio Beržų gatvėje, kuriame gyveno sutuoktiniai, gyventojai teigė su Nečioniais itin mažai bendravę. Anot jų, tai buvusi inteligentiška, maloni, nors ir uždara šeima. Gyventi į Beržų gatvę Nečioniai atsikraustė maždaug prieš penkerius metus, visą tą laiką kaimynai juos pažinojo kaip langų gamybos bendrovės „Hronas“ padalinio vadovus. Nuo praėjusių metų rudens pradėjo sklisti žinios, kad „Hronas“ bankrutuoja. Žiemos pradžioje paaiškėjo, kad šiai firmai iškelta bankroto byla. Tačiau Nečionių kaimynai tikino jokių poros nusiskundimų dėl finansinių problemų negirdėję.

Šeimos drama?

Nors ir mažai pažinojusios Nečionius, jų kaimynės vakar neabejojo, kad tragedijos priežastis – šeimoje esą vykusi drama. Moterų žiniomis, A.Nečionienė buvo nusižiūrėjusi kitą vyriškį ir net išėjusi pas jį gyventi, tačiau po kiek laiko sutuoktinis žmoną susigrąžino. Jokių duomenų, kad pora būtų pareiškusi norą skirtis, nėra. Nečionių kaimynės atmetė prielaidą, kad nelaimę galėjusios paskatinti finansinės aplinkybės ar netesėti piniginiai įsipareigojimai.

Niekas iš kaimynų negirdėjo, kad sutuoktiniai būtų ėmę paskolą ar pradėję naują verslą. Kalbintos kaimynės neslėpė žavėjimosi dviem puikiais Nečionių vaikais – vienoje iš prestižinių Panevėžio mokyklų besimokančia vienuoliktoke mergina ir kiek jaunesniu jos broliu. Abu jie geri, gabūs moksleiviai. Apie tėvų mirtį sūnus ir dukra sužinojo pirmąją dieną prasidėjus pamokoms po žiemos atostogų.

Versijų netrūksta

Tikslias sutuoktinių mirties priežastis turėtų atskleisti teismo medicinos ekspertai. Tuo metu Nečionių dramą gyvai aptarinėjantys panevėžiečiai laikosi kelių jų žūties versijų. Iš pradžių manyta, kad į garažą atvykusi ir radusi pasikorusį vyrą iš išgąsčio ir nevilties žmona taip pat ryžosi užsinerti kilpą. Tačiau pažinojusiesiems šią šeimą tokia įvykių seka atrodo neįtikima. Jie linkę manyti, kad H.Nečionis iš pavydo ir bijodamas būti paliktas nužudė žmoną, vėliau nusižudė pats.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius