Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Švenčionių rajone baltarusis vairuotojas neišlaikė lietuviško plikledžio išbandymo

Per plikledį nuo kelio Švenčionių rajone nuslydęs Baltarusijos piliečio vairuotas automobilis „Lexus ES 350“ trenkėsi į elektros stulpą, kuris griūdamas apgadino Prienų pasienio kontrolės punkto tvorą, praneša Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / VSAT nuotr.

Ketvirtadienį vakare VSAT Ignalinos rinktinės Pavoverės užkardos pasieniečiai gavo informacijos, kad Švenčionių rajono Prienų kaime atsitiko eismo įvykis. Ši vieta yra prie pat sienos su Baltarusija, prie vietinio eismo Prienų pasienio kontrolės punkto.

Atskubėję Pavoverės užkardos pasieniečiai išsiaiškino, kad žiemos kelio išbandymų neišlaikė kaimyninės šalies gyventojas. Dėl prastų oro sąlygų susidarius plikledžiui, 54-erių Baltarusijos pilietis nesuvaldė automobilio „Lexus ES 350“ baltarusiškais numeriais ir trenkėsi į elektros stulpą. Šis nulūžo ir užvirto ant Prienų pasienio kontrolės posto teritoriją juosiančios tvoros.

VSAT nuotr./Įvykio vietoje
VSAT nuotr./Įvykio vietoje

Vairuotojas nenukentėjo, o elektros laidai nebuvo pažeisti. Įvykio metu apgadinti 2007 m. laidos automobilis bei Prienų pasienio kontrolės punkto tvora.

Pasieniečiai apie įvykį informavo Švenčionių policijos pareigūnus. Atvykę į įvykio vietą šie nustatė, kad baltarusis vairavo blaivus. Jo smarkiai apgadintą „Lexus ES 350“ teko išgabenti užkėlus ant iškviesto techninės pagalbos automobilvežio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius