-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Švenčionyse sulaikytas jaunuolis, gabenęs narkotines medžiagas

Švenčionių rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai, siekdami užkirsti kelią narkotikų platinimui Švenčionių rajone, nuolat renka informaciją apie čia veikiančius prekeivius narkotikais ir analizuoja nelegalios narkotinių medžiagų apyvartos tendencijas.
Narkotikai
Narkotikai / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Kaip rašoma Švenčionių policijos pranešime, antradienį, turėdami pakankamai pirminės informacijos apie galimą narkotinių medžiagų gabenimą, pareigūnai Švenčionių mieste, Vidžių gatvėje sulaikė Švenčionių miesto gyventoją J.B. (gim. 1989 m.).

Atlikus pastarojo asmens kratą, jo rūbuose buvo surastas 4x7,5 cm. plastikinis užspaudžiamas maišelis su apie 5 gramais šviesios spalvos miltelių, kaip įtariama narkotine medžiaga. Jaunuolis į policijos akiratį pakliūna jau ne pirmą kartą.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, pagal LR BK 259 str. 1d. (tas, kas neteisėtai įgijo, laikė, gabeno narkotines ar psichotropines medžiagas neturėdamas tikslo jas parduoti ar kitaip platinti, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.).

Įtariamasis J.B. po apklausos uždarytas į Vilniaus apskrities VPK Švenčionių rajono policijos komisariato areštinę. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius