Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šventiniam stalui skirtais gėrimais vagys apsirūpino įsilaužę į „Norfą“

Trečiadienio naktį Kaune buvo apiplėšta „Norfos“ parduotuvė. Tai jau ketvirtas atvejis per dvi savaites, kai ilgapirščiai pridarė nuostolių Kaune įsikūrusioms šio prekybos tinklo parduotuvėms.
Prekybos centras Jonavoje
Prekybos centras „Norfa" / 15min.lt skaitytojo Mato G. nuotr.

Praėjusią naktį, apie 3 val., buvo pastebėta, kad Naujakurių gatvėje esančios parduotuvės skardinėje sienoje iškirpta skylė. Tokiu būdu į prekybos centrą patekę ilgapirščiai pasisavino lentynose stovinčius alkoholinius gėrimus. Kiek butelių buvo pavogta ir kokią žalą patyrė parduotuvė, kol kas neaišku. Vagystės aplinkybes tiria ir įtariamųjų ieško Santakos policijos komisariatas.

Prieš dvi savaites net trys Kaune veikiančios prekybos tinklo „Norfa“ parduotuvės nukentėjo nuo nusikaltėlių. Gruodžio 9 dieną vagys įsilaužė į Kuršių gatvėje esančiame prekybos centre patalpas nuomojančią parduotuvę, prekiaujančią aukso dirbiniais, ir pasisavino turto už neskelbiamą sumą.

Tą pačią dieną buvo bandyta apvogti Raudondvario plente esančią parduotuvę „Norfa“. Tačiau plėšikams metus plytą į parduotuvės durų stiklą ir jį sudaužius, suveikė signalizacija. Greičiausiai išsigandę vagys paspruko – į įvykio vietą atvykę apsaugos įmonės darbuotojai jų nerado.

Dar viena vagystė įvykdyta gruodžio 10-osios naktį Naujakurių gatvėje esančiame prekybos centre „Norfa“. Į vidų ilgapirščiai pateko išpjovę parduotuvės sieną. Iš prekybos centro pagrobta įvairių gėrimų už maždaug 700 litų.

„Nemanome, kad tai yra kažkokie teroro aktai prieš „Norfą“. Dabar tokie laikai, vadinamasis sunkmetis, kai kriminogeninė situacija šalyje yra labai sunki. Padaugėjo vagysčių, apiplėšimų. Su tuo ir siejame šiuos nusikaltimus. Jeigu kalbame apie saugos priemones, darome, ką galime“, – portalui 15min.lt teigė „Norfos“ atstovas spaudai Darius Ryliškis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius