Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šventinio savaitgalio avarijos: sužeisti 42, tačiau nežuvo nė vienas

Šventinį savaitgalį, balandžio 29 – gegužės 1 d. , Lietuvoje eismo įvykiuose nežuvo nė vienas žmogus, tačiau buvo sužeisti 42, praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba.
Avarija prie Panevėžio
Avarija prie Panevėžio / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Penktadienį – sekmadienį keliuose įvyko 33 eismo įvykiai, 42 žmonės buvo sužeisti. Tarp sužeistųjų savaitgalį – 7 nepilnamečiai.

Penktadienį įvyko 14 eismo įvykių, šiuose įvykiuose buvo sužeista 16 žmonių. Tarp sužeistųjų – 6 vairuotojai, trys iš keturių vairavo motociklus, 5 keleiviai, 4 pėstieji, vienas iš kurių – nepilnametis, ir 1 dviračio vairuotojas.

Šeštadienį keliuose įvyko 8 eismo įvykiai, buvo sužeista 11 žmonių. Tarp sužeistųjų – 3 nepilnamečiai: du keleiviai ir 16-metė vairuotoja. Iš viso sužeisti 6 vairuotojai, 4 keleiviai ir 1 dviratininkas.

Sekmadienį šalyje įvyko 11 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 15 žmonių. Sekmadienio eismo įvykiuose sužeisti 6 vairuotojai – vienas iš kurių vairavo motociklą, 6 keleiviai, 2 iš jų buvo nepilnamečiai, ir 2 nepilnamečiai dviratininkai.

Šiais metais, iki gegužės 2 d., palyginti su 2015 metų tuo pačiu laikotarpiu, pirminiais duomenimis, užregistruoti 922 eismo įvykiai, t. y. 127 įvykiais (arba 16 proc.) daugiau, žuvo 51 žmogus, t. y. 19 (arba 27 proc.) mažiau, sužeisti 1 080 žmonės, t. y. 157 (arba 16,2 proc.) daugiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius