Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Taksistas Vilniuje blokavo kelią „mersedesui“ ir kirto jo vairuotojui elektrošoku

Įvykio liudininkas užfiksavo gatvėje kilusį konfliktą, kurio metu netgi buvo panaudotas elektros impulsinis prietaisas. Ko sostinės Šnipiškių rajone nepasidalijo du vyrai, tenka aiškintis policijai. Pirminiais duomenimis, automobiliu „Mercedes“ važiavusį vyrą taksistas bandė pamokyti esą už prastą vairavimą.
Įvykio vietoje
Taksi automobilis ir užblokuotas „Mercedes“ įvykio vietoje

Kaip pranešė 15min.lt skaitytojas Mindaugas K., šis incidentas užfiksuotas 2015-08-25 apie 10 valandą 10 minučių, Vilniuje, Verkių ir J.Treinio gatvių sankirtoje.

Juodas taksi automobilis „Volkswagen“ staiga užblokavo kelią automobiliui „Mercedes-Benz“. Išlipęs taksi vairuotojas priėjo prie „Mercedes“ automobilio ir pro atvirą langą užpuolė vairuotoją: kelis kartus sudavė „Mercedes-Benz“ vairuotojui ir dar panaudojo elektrošoką.

Po užpuolimo taksi vairuotojas grįžo į savo automobilį ir skubėjo pasišalinti, bet neabejingas praeivis atsistojo prieš jo automobilį ir neleido išvažiuoti, o išlipęs „Mercedes“ vairuotojas paskambino bendruoju pagalbos telefonu.

Nepatenkintas taksistas savitu stiliumi dėstė, esą „Mercedes-Benz“ vairuotojas blogai vairavo ir, matyt, todėl sugalvojo jį „pamokyti“.

Taksi vairuotojas sakė, kad tuoj privažiuos daugiau taksi automobilių ir viską „sutvarkys“.

Įvykio vietoje
Įvykio vietoje

Atvažiavus policijos pareigūnams ir prisistačius liudininkams, po trumpo situacijos aptarimo taksistas irgi pareiškė kažkokias pretenzijas jo paties užpultam „Mercedes-Benz“ vairuotojui, tad visi sutarė vykti į nuovadą.

Vilniaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate 15min.lt patvirtino, kad dėl šio viešoje vietoje įvykusio incidento buvo kreiptasi į policiją, medžiaga perduota teritorinio komisariato Prevencijos poskyrio tyrėjui.

Įvykio vietoje
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius