Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tauragės pareigūnams įkliuvo degtindaris

Tauragės apskrities VPK informuoja, kad liepos 23 dieną, ankstų penktadienio rytą, Tauragės policijos pareigūnai aptiko naminės degtinės fabrikėlį.
Bravoras
Bravoras / Tauragės policijos nuotr.

Tauragės rajone, Skaudvilės seniūnijoje, Vilnalių kaimo ribose šalia Upynos upelio įkurdintame bravore naminę degtinę gamino 1975 metais gimęs Raseinių rajono Nemakščių miestelio gyventojas D. G., gerai pareigūnams žinomas ir dėl kitų teisės pažeidimų. Įvykio vietoje pareigūnai rado 115 litrų jau pagaminto naminės degtinės kvapą turinčio skysčio ir 1320 litrų raugo naminei degtinei gaminti.

Už didelio kiekio namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų laikymą, gaminimą arba gabenimą su tikslu realizuoti asmeniui gresia bauda arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Nuo metų pradžios Tauragės apskrityje dėl neteisėto namų gamybos stiprių  alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto, denatūruoto ar techninio etilo alkoholio, jų skiedinių ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo policija pradėjo 20 ikiteisminių tyrimų, iš jų 9 dėl naminės degtinės gaminimo įrangos laikymo ar realizavimo. Pastaruoju atveju Vilnalių kaime rastas ir paimtas didžiausias naminės degtinės kiekis šiemet.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius