Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tauragės policija sučiupo 7 asmenis su narkotikais

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai su narkotinėmis medžiagomis sučiupo 7 asmenis, iš kurių 3, kaip įtariama, jas platino.
Tauragės policijos sulaikytų asmenų narkotikai
Tauragės policijos sulaikytų asmenų narkotikai / Tauragės apskrities VPK nuotr.

Pareigūnai, turėdami pagrįstos informacijos apie neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis ir jų platinimą, praėjusį penktadienį, liepos 31-ąją, vakare, apie 20.30 val., kelyje Kvėdarna – Šilalė sustabdė automobilį „Volkswagen Passat", kuriuo važiavo 4 šilališkiai.

Pareigūnams patikrinus automobilį ir jame buvusius asmenis, pas du iš jų buvo rasta augalinės kilmės medžiagos, kaip įtariama, kanapių. Tiesa, vaikinai, supratę, kad jų lauks nemalonumai, bandė slėpti įkalčius. Vienas iš jų, kaip įtariama, kanapes, mėgino slėpti apatiniuose. Augalinės kilmės medžiagos pareigūnai aptiko ir automobilyje.

Vienas iš jų, kaip įtariama, kanapes, mėgino slėpti apatiniuose.

Tęsdami tyrimą, pareigūnai nustatė ir sulaikė 18-metį kvėdarniškį, kuris galimai ir pardavė minėtas augalinės kilmės medžiagas vaikinams iš Šilalės. Kartu įkliuvo ir platintojo draugas. Pas juos taip pat rasta, kaip įtariama, kanapių.

Pareigūnams įkliuvo ir dar vienas asmuo. 20-metis vaikinas, taip pat iš Kvėdarnos, kuris, kaip įtariama, augalinės kilmės medžiagas pardavė anksčiau minėtiems kvėdarniškiams. Kratos metu pas jį pareigūnai be augalinės kilmės medžiagų aptiko, kaip įtariama, ir amfetamino. 

Daliai įtariamųjų skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti, 20-mečiui platintojui – užstatas.

Šilališkiams už disponavimą narkotinėmis medžiagomis gresia viešieji darbai arba laisvės apribojimas, arba bauda, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki 2 metų. Kvėdarniškiams, galimai pardavusiems narkotines medžiagas, gresia laisvės atėmimas nuo 2 iki 8 metų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius