Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 05 /2013 02 06

Tauragės rajone mikroautobusas rėžėsi į medį, žuvo trys roko muzikantai iš Kaliningrado

Trys Rusijos piliečiai žuvo ir du buvo sužaloti antradienio vakarą Tauragės rajone mikroautobusui įsirėžus į medį.
Avarija Tauragės rajone
Avarija Tauragės rajone / Rolando Žalgevičiaus nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, antradienį apie 21.29 val. gautas pranešimas apie tai, kad Tauragės r., Batakių seniūnijoje, Antegluonio kaime įvyko avarija, kurios metu mikroautobusas rėžėsi į medį. Yra prispaustų ir sužeistų žmonių, gali būti ir žuvusių.

Į įvykio vietą išsiųstos Tauragės apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Tauragės priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Informacija apie įvykį perduota Tauragės apskrities VPK ir Tauragės greitosios pagalbos medikams.

Netrukus Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus redakcija sužinojo, kad mikroautobusu „Mercedes Benz“ važiavo penki žmonės. Automobiliui įsirėžus į medį, du žmonės iškrito iš mikroautobuso, kiti du buvo prispausti. Juos vadavo ugniagesiai gelbėtojai.

„Per avariją trys žmonės žuvo ir du buvo sužeisti“, – teigia gelbėtojai.

Pirminiais duomenimis, mikroautobuso registracijos numeriai rusiški. Jo vairuotojas rimčiau nenukentėjo. Vėliau jis pasakojo, kad važiavo iš Vilniaus į Kaliningradą. Kompanijoje buvo ir vienas Rusijos pilietis, kurio vizos galiojimo laikas turėjo baigtis vidurnaktį. Jis esą visą laiką vairuotoją ragino važiuoti greičiau, kad laiku spėtų kirsti valstybės sieną.

Pasak liudininkų, kelias avarijos vietoje buvo labai slidus. 42 metų vairuotojas tvirtino, kad avarija įvyko būtent dėl slidaus kelio. Nesuvaldytas mikroautobusas į medį rėžėsi šonu.

Jau žinoma, kad žuvo 1987 m. ir 1986 m. gimę vaikinai.

Po avarijos prabėgus kelioms valandoms mikroautobuso vairuotojas pasakojo, kad keturi jo vežti keleiviai – vienos roko grupės iš Kaliningrado nariai. Visi jie antradienį lankėsi Vilniuje, kur pirko įvairios muzikos aparatūros. Muzikos aparatūros vienai religinei įstaigai pirko ir pats vairuotojas. Vėliau, džiaugdamiesi naujais pirkiniais, rusai skubėjo namo į Kaliningradą.

Per avariją žuvo grupės gitaristas bei mušamaisiais ir pučiamaisiais instrumentais groję vaikinai. Gyvas liko tik klavišininkas. Jam lūžusios kojos, pažeistas stuburas. Kaip sakė vairuotojas, per avariją patyręs tik veido nubrozdinimų ir kitų lengvų sužeidimų, beveik visi grupės nariai sėdėjo toje mikroautobuso pusėje, kuri trenkėsi į medį.

Vienas iš žuvusių grupės narių buvo sukūręs šeimą, kiti – viengungiai.

Policija pradėjo įvykio aplinkybių tyrimą.

Papildyta: Trečiadienio rytą Policijos departamentas pranešė, kad mikroautobuso vairuotojas buvo uždarytas į areštinę. Pasak policijos pranešimo, automobilis „Mercedes Benz 213“, vairuojamas Rusijos piliečio V.K. (gim. 1970 m.), nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį.

Eismo įvykio metu žuvo kartu važiavę Rusijos piliečiai A.K. (gim. 1976 m.), A.P. (gim. 1987 m.) ir O.S. (gim. 1973 m.) bei sužalotas kartu važiavęs Rusijos pilietis V.O. (gim. 1987 m.), kuris dėl įvairių kūno sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Įtariamasis Rusijos pilietis V.K. (gim. 1970 m.) uždarytas į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius