-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tauragės sukčiai iš moteris išviliojo 3 tūkst. Lt, iš kitos senolės kėsinosi nugvelbti dar 12 tūkst. Lt

Paskutiniąją kalendorinės žiemos dieną Tauragėje policijos pareigūnams įkliuvo sukčiai, telefonu iš vienos tauragiškės išvilioję 3 000 litų, o iš kitos pasikėsinę išvilioti 12 000 litų. Operatyviai sureagavę į gyventojos pranešimą apie pasikėsinimą apgaulės būdu išvilioti pinigus, policijos pareigūnai demaskavo 4 jaunuolius, kuriems pareikšti įtarimai sukčiavimu.
Telefonas
Tauragės sukčiai išviliojo 3 tūkst. Lt, kėsinosi nugvelbti dar 12 tūkst. Lt / BFL nuotr.

Jaunuoliai, kurių amžius nuo devyniolikos iki dvidešimt dviejų metų, vasario 28-ąją, paskambinę telefonu garbaus amžiaus moteriškei, teigdami, kad jos anūkas eismo įvykio metu neva sužalojo mergaitę, apgaulės būdu išviliojo 3 000 litų.

Tą pačia dieną, paskambinę kitai tauragiškei, pasinaudodami netikra istorija apie į „bėda“ patekusį anūką, mėgino išvilioti 12 000 litų. Budri moteris, įtarusi apgaulę, nedelsiant apie įvykį pranešė policijai. Policijos pareigūnai, ėmęsi tirti įvykio aplinkybes, netrukus nustatė keturis asmenis, bandžiusius praturtėti apgaulės būdu. Sulaikyti įtariamieji K. M. (vyr.), gim. 1995 m., A. V. (vyr.), gim. 1992 m., P. M. (vyr.), gim. 1994 ir K. Š. (vyr.), gim. 1994 m.  

Policija ragina gyventojus būti budriais ir nepakliūti į telefoninių sukčių pinkles. Gyventojai turėtų įsidėmėti, kad policijos pareigūnai ar kitų įstaigų darbuotojai niekuomet nesiūlo „padėti“ į bėdą patekusiems artimiesiems, neprašo telefonu atskleisti konfidencialios informacijos apie gyventojų asmens duomenis, santaupas, kortelių ir sąskaitų numerius bei prisijungimo kodus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius