Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Tauragiškius antrąją Kalėdų dieną sukrėtusio kriminalo tyrimas: sulaikytas būrys įtariamųjų

Sulaikyti 4 įtariamieji, galimai įvykdę žiaurų nusikaltimą Griežpelkiuose.
Įtariamasis
Įtariamasis / Tauragės apskrities VPK nuotr.

Antrąją Kalėdų dieną Tauragės bendruomenę sukrėtė įvykis, kuomet gyvenamajame name, esančiame Tauragės r., Griežpelkių k., buvo rastas vyro kūnas su, kaip įtariama, smurtinėmis žymėmis ant veido. Šiuo metu pareigūnai sulaikė 4 asmenis, kurie galimai susiję su minėta nusikalstama veika.

Tauragės apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl 52 metų vyro nužudymo ir gyvenamojo namo apiplėšimo. Vos tik gavus pranešimą, į įvykio vietą atvyko gausios policijos pareigūnų pajėgos, per trumpą laiką patikrinta ne viena galima įvykio versija. Nepertraukiamas darbas ir gausybė atliktų ikiteisminio tyrimo veiksmų, pareigūnams leido nustatyti net 4 galimus įtariamuosius. Įtariama, kad bent 3 iš jų tam, kad įvykdytų nusikaltimą, važiavo beveik 90 km.

Plungės rajone gyvenantys ir praeityje teisti 38-erių, 35-erių, 52-ejų ir 37-erių metų vyrai galbūt tikėjosi, kad atstumas padės išvengti atsakomybės. Atlikdami ikiteisminio tyrimo veiksmus, pareigūnai taip pat surado iš namų pavogtus daiktus, kurie jau buvo parduoti.

Ketvirtadienio popietę buvo sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės skyrimo. Vienam iš įtariamųjų jau skirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas 3 mėnesiams.

Didelio atgarsio sulaukęs įvykis nepaliko abejingų Tauragės miesto ir rajono gyventojų – pareigūnai nuolat sulaukė asmenų skambučių, kurie vienaip ar kitaip mėgino padėti išaiškinti šią nusikalstamą veiką. Šis įvykis parodo, kad aiškinantis įvykio aplinkybes labai dažnai svarbus vaidmuo atitenka kaimynams, pažymima Tauragės apskrities VPK atstovų ketvirtadienį popiet paviešintame pranešime.

Neretai kaimynystėje yra tokių žmonių, kurie namie lieka būtent tuo metu, kai jūs dirbate ar esate išvykę. Tereikia bendrauti, suprasti vieniems kitus, norėti bei stengtis padėti ir tokiu būdu užkirsti kelią galimai nusikalstamai veikai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius