Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teismas dėl šturmo Klonio gatvėje: Evelina Paltanavičiūtė-Matjošaitienė nesipriešino pareigūnams

Penktadienį Kauno apylinkės teismas nutraukė administracinę bylą prieš vieną iš Garliavos įvykių dalyvių 33 m. Eveliną Paltanavičiūtę-Matjošaitienę, kuri kaltinta pasipriešinusi teisėtiems policijos veiksmams per 2012 m. gegužės 17 d. vykusį policijos šturmą.
Evelina Paltanavičiūtė-Matjošaitienė prie Kedžių namo
Evelina Paltanavičiūtė-Matjošaitienė prie Kedžių namo / Kadras iš vaizdo medžiagos.

Kaltintojų teigimu, gegužės 17 d., apie 7 val. E.Paltanavičiūtė-Matjošaitienė nevykdė teisėtų policijos pareigūnų reikalavimų pasišalinti nuo Klonio gatvės 5-ojo namo. Moteris esą stovėjo įsikibusi į laiptų konstrukcijas, todėl pareigūnai turėjo panaudoti fizinę jėgą ir, suėmę rankomis, atitraukti ją nuo laiptų, o, jai atsisakius eiti, turėjo išnešti ir iš kiemo. Už šį nusižengimą gresia bauda nuo penkių šimtų iki vieno tūkstančio litų arba administracinis areštas nuo penkiolikos iki trisdešimties parų.

E.Paltanavičiūtė-Matjošaitienė neigė jai mestus kaltinimus. Ji teigė netrukdžiusi pareigūnams ir antstolei patekti į namą, kuriame buvo velionio Drąsiaus Kedžio ir jo buvusios sugyventinės Laimutės Stankūnaitės dukra. Moteris tikino, kad jai buvo pasidarę negera nuo policijos papurkštų dujų, todėl ji atsitūpė ir sukryžiavo rankas tarp laiptų konstrukcijų.

Kauno apylinkės teismas priėmė nutarimą, kad byla dėl administracinio teisės pažeidimo, neradus jo įrodymų, nutraukta. Teismo nutarimas per 20 dienų gali būti apskųstas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius