Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teismas neleido suimti kauniečio, kuris įtariamas užsakęs merginos apipylimą rūgštimi

Penktadienį Kauno miesto apylinkės teismas neleido suimti 32 metų kauniečio Pauliaus Kairio, kuris įtariamas galimai organizavęs savo buvusios mylimosios apipylimą rūgštimi.
Iš teismo P.Kairys išėjo be antrankių.
Iš teismo P.Kairys išėjo be antrankių. / Aliaus Koroliovo nuotr.

Prokuroras prašė teismo leisti P.Kairį suimti 3 mėnesiams. Tačiau į Kauno miesto apylinkės teismą su antrankiais atvestas kaunietis iš jo išėjo laisvas – teisėjai nusprendė netenkinti prokuratūros prašymo, nes pritrūko jo kaltės įrodymų. Šiuo metu jam paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti, paimti dokumentai. Kardomoji priemonė paskirta neribotam laikui, kol bus baigta tirti byla.

Žiauraus nusikaltimo organizavimu įtariamą kaunietį kriminalistai buvo sulaikę penktadienį, o prokurorai – pareiškę įtarimus dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo bei neteisėto duomenų rinkimo. Įtariama, kad P.Kairys keršijo savo buvusiai širdies draugei, kuri su juo nutraukė santykius: vyriškis galimai užsakė žiaurų nusikaltimą – pasamdė vyrą, kuris jauną moterį apipylė chemikalais. Kol kas neaišku, ar tai sieros rūgštis.

P.Kairys su žurnalistais nebendravo nei prieš teismo posėdį, nei po jo. Į žiniasklaidos atstovų klausimus jis atsakė vienu sakiniu: nenoriu komentuoti.

Jo interesus ginantis advokatas Tomas Kaminskas teigė, kad iš ginamojo negavo sutikimo, kad gali bendrauti su žiniasklaida. Todėl jo atsakymai taip pat buvo lakoniški.

„Jis nesuimtas. Įtarimai lieka tie patys. Nespėjau aptarti su savo klientu, ar galiu bendrauti su žurnalistais, todėl nenorėdamas pakenkti jo interesams nieko daugiau nepasakysiu”, – išeidamas iš teismo sakė įtariamojo gynėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius