-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Telšių rajono gyventojai pavogę automobilį, jį netrukus sudaužė

Balandžio 8-osios naktį, apie 00.30 val., Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai gavo pro šalį važiavusio asmens pranešimą, kad kelyje Telšiai-Luokė, maždaug 2 km iki Luokės miestelio, šalikelėje stovi apgadintas, ant šono parvirtęs automobilis.
Avarija
Avarija / Telšių aps. VPK nuotr.

Nuvykus policijos pareigūnams, pastebėtas smarkiai apgadintas automobilis, šalia žmonių nebuvo. Kaip vėliau paaiškėjo, į eismo įvykį pateko Luokės miestelio gyventojui 43-ejų V.B. priklausantis 1994 metų laidos automobilis „Ford Maverick“, kuris buvo pavogtas iš savininko kiemo, jį užvedus salone paliktais rakteliais. 

Telšių aps. VPK pareigūnai, sekdami karštais pėdsakais, netruko nustatyti įtariamuosius – tos pačios dienos popietę į komisariatą pristatyti ir sulaikyti automobilio vagyste įtariami 27-erių Telšių rajono, Lieplaukės gyventojas A.L. ir 22-ejų Telšių rajono, Luokės gyventojas G.Ž.

Jauni vyrai prisipažino įvykdę vagystę automobilio, kuriuo, nepasirinkę saugaus greičio ir nesuvaldę jo posūkyje, pateko į eismo įvykį.

Jo metu automobilis sugadintas nepataisomai, A.L. ir G.Ž. didesnių sužalojimų nepatyrė, jiems medikų pagalbos neprireikė.

Telšių aps. VPK duomenimis, dėl automobilio vagystės įtariamųjų atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas. Jiems gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų. 

Vogtą automobilį vairavusiam G.Ž. pradėta administracinė teisena. Jam gresia bauda nuo keturių tūkstančių iki penkių tūkstančių litų su transporto priemonės konfiskavimu ar be konfiskavimo arba administracinis areštas nuo dvidešimties iki trisdešimties parų su transporto priemonės konfiskavimu ar be konfiskavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius