Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo daugiau Telšių skerdynių detalių - vienas nužudytas, trys subadyti, viena sulaužyta nosis

15min.lt jau rašė, kad Balandžio 12 dieną vakare Telšiuose buvo mirtinai subadytas jaunuolis. Nuo peilių tą vakarą nukentėjo dar trys. Įtariamieji keturi jaunuoliai sulaikyti. Incidentai vyko dviejose vietose, tačiau manoma, kad peiliais švaistėsi tie patys asmenys. Pirmadienį buvo sprendžiama, kokią kardomąją priemonę taikyti įtariamiesiems.
Peilis
Peilis / 15min.lt nuotr.


Telšių pareigūnų duomenimis, šeštadienį, apie 20.30 val. teniso kortų teritorijoj buvo sužaloti du neblaivūs telšiškiai. Aštuoniolimečiui subadytos blauzda, sėdmenys ir nugara. Dvidešimtmečiui – durtinė žaizda šlaunyje. Sužeisti jaunuoliai, suteikus medikų pagalbą, gydosi ambulatoriškai

Balandžio 12 dienos vakare Telšiuose buvo subadyti keturi asmenys. Vienas jų – mirtinai.

Nepraėjus nei valandai, policijos pareigūnai gavo dar vieną iškvietimą – P.Cvirkos gatvėje esančios mokyklos teritorijoje sužaloti trys telšiškiai.

Dvidešimtmečiui vaikinui dūris į šoną buvo mirtinas. Kitas 21-erių vaikinas dėl durtinės žaizdos nugaroje paguldytas į ligoninę. Pirmadienį jis dar buvo prižiūrimas medikų. Trečiam jo bendraamžiui peilių išvegti pavyko, tačiau jam medikų pagalbos prireikė dėl sulaužyto nosies kaulo.

Pareigūnai operatyviai sulaikė įtariamuosius. Įtariamieji neblaivūs: 25-erių G.B., 1,55 prom. alkoholio, 23-ejų T.V., 1,83 prom. alkoholio, 19-metis M.R., 1,41 prom. alkoholio, ir 18-metis V.P., 1,66 prom. alkoholio, uždaryti į areštinę. Devyniolikmetis M.R į policijos akiratį pakliuvo pirmą kartą. Visi kiti policijai jau žinomi.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Pirmadienį posėdis, kuriame buvo sprendžiama dėl takomų kardomųjų priemonių, užtruko iki vakaro. Aiškinamasi, kurio dūris buvo mirtinas. Taip pat aiškinamasi, kodėl kilo tokios skerdynės. Pirminiais duomenimis,vaikinai norėjo išsiaiškinti nesutarimus jėga.

 

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius