Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tragedija pakeliui į pajūrį

Sekmadienį paryčiais greitkelyje Kaunas–Klaipėda šiurpią avariją patyrė keturių 16–20 metų kauniečių ekipažas. Du jaunuoliai žuvo, dėl kitų dviejų gyvybės kovoja reanimacijos specialistai.

Apie 148-ame kilometre nuo kelio nulėkusį automobilį Raseinių policijai pranešta maždaug 6 valandą. Manoma, kad nelaimė galėjo būti įvykusi prieš gerą valandą.

Įvykio vietoje šalia metalo laužo krūva virtusio „VW Vento“ gulėjo trys kūnai. Du iš jų buvo be gyvybės ženklų. Žuvo 16-metis Dalius M. bei 20-metis Andrius Marcinkevičius. Automobilis buvo registruotas pastarojo tėvo, mirusio praėjusių metų pabaigoje, vardu.

19-metis žuvusio nepilnamečio brolis Benediktas aptiktas leisgyvis. Jį, kaip ir automobilyje įkalintą 17-metę Gintarę V., greitosios medikai išvežė į Raseinių ligoninės Reanimacijos skyrių.

Merginą ištraukė ugniagesiai gelbėtojai. Manoma, kad ji vienintelė buvo prisisegusi saugos diržu. To nepadarę jos bendrakeleiviai automobiliui verčiantis iškrito.

Sunkiai sužalota mergina tesugebėjo pasakyti, kad tirpsta kojos ir savo anketos duomenis.

Sprendžiant iš įvykio vietos apžiūros, „VW Vento“ skriejo pajūrio pusėn labai dideliu greičiu. Važiuodamas antrąja eismo juosta, jis staiga nestabdomas pasidavė į dešinę, kirto pirmąją eismo juostą ir nulėkė į šalikelę. Rėžęsis į nuokalnę, automobilis vertėsi mažiausiai 6 kartus.

Pirminiais duomenimis, jaunuoliai skubėjo pajūrio link po bemiegės nakties. Raseinių rajono policija vakar dar nebuvo išsiaiškinusi, kas nelaimės metu sėdėjo prie vairo. Manoma, kad vairuotojas nesuvaldė automobilio sprogus galinei kairės pusės padangai.

Gyvas likęs žuvusio nepilnamečio brolis sekmadienį skubiai pervežtas į Kauno medicinos universiteto klinikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius