-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

​Trakų rajone iš klaipėdiečio paimtas kyšis užbaigė Vilniaus kelių policininko karjerą

Įkliuvo sostinės kelių policijos pareigūnas, Trakų rajone sustabdęs Klaipėdos miesto gyventojo vairuojamą automobilį ir, pirminiais duomenimis, išsireikalavęs iš pažeidėjo kyšio. Teigiama, kad sulaikymo metu aptikti ir pinigai, tapę svarbiu įkalčiu.
Policija
Policija / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Gruodžio 5 d. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Imuniteto skyriaus pareigūnai, gavę informacijos apie galimą Vilniaus apskrities Kelių policijos valdybos patrulių kyšininkavimą Trakų rajone, pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 225 str. 2 d. (Kyšininkavimas) ir sulaikė Kelių policijos valdybos 3-ojo būrio patrulį. 

Pareigūnas įtariamas, kad gruodžio 5 d. apie 9 val. Trakų rajone sustabdė Klaipėdos miesto gyventojo vairuojamą automobilį ir už pastarojo nepatraukimą administracinėn atsakomybėn dėl jo padaryto administracinio teisės pažeidimo pareikalavo ir paėmė kyšį. Sulaikius pareigūną ir atlikus apžiūras, rasti galbūt kaip kyšis paimti pinigai, rašoma Vilniaus apskrities VPK atstovų ketvirtadienį paviešintame pranešime.

Ikiteisminius tyrimus kontroliuoja Vilniaus apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimų skyriaus prokurorai. Teismas nušalino šį pareigūną nuo tarnybos 2 mėnesių laikotarpiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius