Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio gaisruose žuvo trys žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 52 gaisrą ir atliko 16 kitų gelbėjimo darbų. Vakarykščiuose gaisruose 3 žmonės žuvo ir vienas buvo traumuotas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Danielius.net nuotr.

Trečiadienį popiet Telšių rajono Žeimuvėnų kaime užsidegė P.P. gyvenamasis namas. Kai ugniagesiai atvyko į iškvietimo vietą, vieno aukšto pastatas su mansarda jau degė atvira liepsna. Per gaisrą nudegė pastato stogas, išdegė vidus. Gaisravietėje buvo rastas apdegęs 58 metų vyro kūnas. Įvykis tiriamas.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Alytuje, Vidzgirio gatvėje, dėl neatsargaus rūkymo gaisras kilo M.B. bute. Iškviesti ugniagesiai su kvėpavimo organų apsaugos aparatais įėjo uždūmintą butą ir gaisravietėje rado du nukentėjusius žmones: 78 metų moterį ir 52 metų vyrą.  Atvykę medikai konstatavo jų mirtį. Gaisro metu apdegė kambarys ir jame esantys baldai, aprūko kitos patalpos.

Tą pačią naktį Klaipėdos rajono Stragnų Antrajame kaime užsiliepsnojo V.V. butas. Atvykę ugniagesiai iš uždūminto buto išnešė apdegusį vyrą, kurį medikai išvežė į Klaipėdos ligoninę. Per gaisrą apdegė du kambariai ir ten buvę namų apyvokos daiktai. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Ugnis trečiadienį siaubė ir kitus butus bei gyvenamuosius namus. Vilniuje, Ukmergės gatvėje, ryte daugiabučio namo pagalbinėje patalpoje supleškėjo plastikinis šiukšlių konteineris, apdegė šiukšlinės durys, buvo uždūminta laiptinė.

Mažeikių rajono Buknaičių kaime vakar popiet daugiabučiame name buvo padegtos buto durys. Apdegė medinės prieangio durys ir durų sąrama.

Kaune, Dobilų gatvėje, popiet užsidegė L.J. individualus gyvenamasis namas su palėpe. Per gaisrą nudegė dalis pastato stogo, išdegė palėpė. Šių gaisrų priežastys aiškinamos.

Vidurdienį Utenoje, Paupio gatvėje, gaisras kilo Adolfo Šapokos gimnazijos bendrojo lavinimo mokykloje. Gaisro židinys buvo trečiojo aukšto koridoriuje, kur užsidegė sukrauta makulatūra. Gaisro metu iš pastato buvo evakuoti visi ten buvę žmonės. Per gaisrą aprūko dalis koridoriaus lubų ir sienos. Ugniagesiai į šį gaisrą nebuvo kviesti, o ugnį užgesino mokyklos darbuotojai, panaudoję pirmines gaisro gesinimo priemones. Įvykis tiriamas.

Ugnis nuniokojo ir kelis ūkinius pastatus. Vakare Šiaulių rajono Radvilių kaime užsiliepsnojo didelis mūrinis tvartas. Gaisro metu nudegė pastato stogas, sudegė šienas ir viena karvė. Kitus gyvulius spėta išvaryti laukan.

Alytaus rajono Daugų miestelyje vakare ugnis įsisuko taip pat į sudėtinį ūkinį pastatą. Per gaisrą nudegė pastato stogas, sudegė viduje stovėjęs automobilis Ford Maverick, apdegė kiti žemės ūkio padargai. Abu įvykiai tiriami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius