-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Trečiadienio gaisruose žuvo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą Lietuvoje kilo 46 gaisrai ir 20 kitų incidentų, kuriuos likvidavo ugniagesiai gelbėtojai. Trečiadienio gaisruose žuvo vienas žmogus.
Įvykio vietoje
Gaisras / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šis tragiškas gaisras kilo trečiadienį ryte Vilniaus rajono Rudaminos seniūnijos Šveicarų kaime. Gaisro metu sudegė sofa lova ir kilimas, pradegė perdengimas, išdegė grindys. Dar iki ugniagesių atvykimo kaimynai iš degančio namo išnešė dūmais užtroškusį 46 metų vyrą. Įtariama, kad žuvęs vyras ir sukėlė šį tragišką gaisrą, neatsargiai rūkydamas lovoje. Įvykis tiriamas.

Ugnis trečiadienį niokojo ir daugiau gyvenamųjų namų. Pavakary Biržuose, Kudirkos gatvėje, užsiliepsnojo V.K. gyvenamasis namas. Atvykę ugniagesiai iš uždūmintų patalpų išvedė 99 metų senolę ir perdavę ją iškviestiems medikams. Per gaisrą išdegė kambarys, aprūko kitos patalpos. Gaisro priežastys aiškinamos.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Kėdainiuose, Kauno gatvėje, užsidegė R.R. gyvenamasis namas. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, pastato stogas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu sudegė namo stogas, vandeniu sulieti gyvenamieji kambariai ir namų apyvokos daiktai. Nuo ugnies išgelbėtas šalia stovintis ūkinis pastatas. Gaisro aplinkybės taip pat nustatinėjamos.

Trečiadienį vakare Klaipėdoje, Smiltelės ir I. Simonaitytės gatvių sankryžoje užsidegė lengvasis automobilis ,,Peugeot 405”. Per gaisrą išdegė variklio skyrius, aprūko salonas, nuo karščio deformavosi variklio antvožas ir priekiniai sparnai. Gaisro priežastys tikslinamos.

Klaipėdos ugniagesiai Smiltynės gatvėje iš avarijoje sulamdyto lengvojo automobilio ,,VW Passat” išlaisvino nukentėjusį 47 metų vyrą ir perdavė jį medikams.

Tauragės gelbėtojai Tauragėje, Birutės gatvėje, susidūrus AB ,,Žemaitijos pienas” sunkvežimiui su lengvuoju automobiliu ,,Ford Mondeo”, likvidavo šios avarijos padarinius: panaudoję kelis šimtus litrų sorbento ir pjuvenų jie surinko iš pramušto kuro bako išsiliejusį dyzeliną bei kitus teršalus ir perdavė juos utilizuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius