-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ugniagesiams pavyko rasti antradienį Nemune nuskendusį katerį, du dingę žmonės iki šiol nerasti

Trečiadienio pavakarę ugniagesiams gelbėtojams pavyko rasti Šakių rajone Nemuno upėje nuskendusį katerį. Du kateriu plaukę ir nuskendę žmonės iki šiol nerasti.
Gelbėtojai nelaimės vietoje dirbo iki tamsos.
Gelbėtojai nelaimės vietoje antradienį dirbo iki tamsos. Trečiadienį jiems pavyko rasti nuskendusį katerį. / Rolando Žalgevičiaus nuotr.

15min.lt jau skelbė apie nelaimę, antradienį įvykusią Šakių rajone. Ugniagesiams buvo pranešta, kad Nemuno upėje, ties Plokščių miesteliu, nuskendo motorinis laivas „Progres-2“, kuriuo plaukė trys asmenys. Du žmonės dingo upėje, o vienas išsigelbėjo.

Marijampolės apskrities VPK trečiadienio rytą informavo, kad upėje dingo Krūtulių kaimo gyventojas A.N. (gim. 1981 m.) ir Plokščių kaimo gyventojas D.B. (gim. 1975 m.).

Išsigelbėjo ir į Šakių ligoninės priimamąjį pristatytas Siaustuvėlių kaimo gyventojas V.M. (gim. 1990 m.). Jam ligoninėje nustatyta būklė po skendimo, ūmi reakcija į stresą, vaikinas paguldytas į Nervų ligų skyrių.

Dar antradienio vakarą Šakių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai upėje ieškojo dingusiųjų žmonių ir katerio, tačiau iš karto jų nepavyko rasti, paieškos buvo nutrauktos.

Trečiadienį ugniagesiai gelbėtojai paieškas atnaujino. Kaip trečiadienio vakarą 15min.lt informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje, apie 17.24 val. ugniagesiams Nemune pavyko rasti katerį, kuriuo plaukė trys žmonės.

Du nuskendę vyrai iki šiol nėra rasti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius