Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ugnis praėjusią parą nuniokojo tris automobilius

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 36 gaisrai. Laimė, žmonių aukų ir traumų juose pavyko išvengti.
Avarijos vietoje
Sudegęs automobilis / Andriaus Vaitkevičiaus nuotr.

Apie 10.15 val. Vilniuje, Justiniškių gatvėje, užsiliepsnojo kol kas nenustatytam savininkui priklausantis metalinis garažas. Atskubėjus ugniagesiams, garažas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu išdegė jo vidus, apdegė šalia stovinčio kito garažo stogas ir siena. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Ugnis antradienį nuniokojo ir tris automobilius. Apie 11.40 val. Varėnos rajone, kelio Vilnius–Varėna–Gardinas 41-jame kilometre, autoįvykio metu užsidegė automobilis „Ford Galaxy“. Per gaisrą mašina sudegė nepataisomai.

Apie 17.45 val. gaisras kilo Šilutėje, Tilžės gatvėje, krovininiame automobilyje „Iveco 35C15“. Gaisro metu išdegė mašinos variklio skyrius, salone apdegė prietaisų skydelis, nuo karščio suskilinėjo priekinis stiklas.

Dar vienas automobilis apie 19.45 val. užsiliepsnojo Klaipėdoje, Kalnupės gatvėje. Atskubėjus ugniagesiams, lengvasis automobilis „Fiat Bravo“ jau skendėjo liepsnose, tad jo išgelbėti nepavyko. Šių gaisrų aplinkybės tiriamos.

Apie 19.15 val. gaisras kilo Jonavos rajone, Liepių kaime, Žeimių gatvėje stovėjusiame ūkiniame pastate. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau degė atvira ugnimi. Gaisro metu sudegė pastatas, apie 15 kub. m malkų, suvirinimo aparatas, statybinės medžiagos. Gaisras įsiplieskė dėl elektros įrangos įrengimo ir jos eksploatavimo taisyklių pažeidimų, o jo nuostoliai tikslinami.

Trečiadienio rytą apie 4 val. gaisras kilo Tauragėje, Pramonės gatvėje esančioje kol kas nenustatytam savininkui priklausančioje metalo supirktuvėje. Atvykus ugniagesiams, viduje degė metalo nuolaužos ir tepalai, aprūko patalpos lubos ir sienos. Įvykis tiriamas.

Be gaisrų gesinimo ugniagesiai dar atliko 16 kitų gelbėjimo darbų. Vilniuje, Neravų gatvėje, iš miške esančio kanalizacijos šulinio, 4 m gylio, buvo ištrauktas negyvo vyriškio kūnas, o vakare Vilniaus ugniagesiai S.Batoro gatvėje, ties tiltu per Vilnią, upėje 0,5 m gylyje, už 3 m nuo kranto surado ir ištraukė kol kas nenustatytos tapatybės nuskendusį vyrą bei perdavė jį policijos pareigūnams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius