Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ugnis praėjusią parą siaubė gyventojų turtą

Priešgaisirinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 20 gaisrų ir likvidavo 15 kitų incident. Žmonių aukų gaisruose nebuvo įregistruota, o ugnis tik siaubė gyventojų turtą.
Šilainių mikrorajone kilęs gaisras
Gaisras / skirmantas.com nuotr.
Temos: 1 Statistika

Pirmadienį anksti ryte Kaune. Pakraščio gatvėje, užsidegė K.Z. šiuo negyvenamas mūrinis namas. Per gaisrą sudegė ir sukrito pastato stogas, apdegė ir aprūko vidaus patalpos. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Taip pat pirmadienį anksti ryte Telšių rajono Badaukių kaime užsiliepsnojo nenustatyto savininko medinis gyvenamasis namas. Gaisro metu nudegė pastato dvišlaitis stogas, dalis medinio perdengimo, išdegė namo vidus. Gaisro priežastys taip pat nustatinėjamos.

Vakare Pakruojyje, L.Giros gatvėje, gaisras kilo daugiabučio namo bute. Per gaisrą sudegė televizorius, užuolaidos, aprūko lubos ir namų apyvokos daiktai.

Dar vienas butas vėlai vakare degė Klaipėdoje, Gedminų gatvėje. Gaisro metu apdegė sofa lova ir namų apyvokos daiktai, aprūko buto sienos bei lubos, nuo karščio sutrūko langų stiklai bei apsilydė lango plastikiniai roletai. Abiejų šių gaisrų priežastys dar tikslinamos.

Kretingoje, sodų bendrijoje ,,Akmena” vakare užsidegė A.M. garažas, kuris yra sujungtas su gyvenamuoju namu. Per gaisrą nudegė dalis pastato stogo, apdegė sienos apšiltinimo medžiaga, sudegė viduje buvęs šaldytuvas, kompiuteris, žoliapjovė ir kiti namų apyvokos daiktai. Įvykis tiriamas.

Naktį iš pirmadienio į antradienį Jurbarko rajono Bendžių kaime užsiliepsnojo P.M. vasaros virtuvė. Ir šiame gaisre ugnis sunaikino pastato stogą, sudegė viduje buvę namų apyvokos daiktai. Nuo ugnies buvo išgelbėtas  netoli stovintys gyvenamasis namas ir ūkinis pastatas. Ir šis įvykis tiriamas.

Ugnis pirmadienį nuniokojo ir kelis automobilius. Vilniuje, Rasų gatvėje užsidegė lengvasis automobilis Lancia. Išdegė mašinos variklis. 

O Šakių rajono Plėgų kaime, buvo padegtas lengvasis automobilis Audi S6, prikrautas kontrabandinių cigarečių. Čia ugnis supleškino automobilį ir kontrabandinius rūkalus.

Mažeikių gelbėtojai savo mieste dviejose vietose – M.K.Čiurlionio ir J.Basanavičiaus gatvėse rinko išsiliejusį gyvsidabrį. Ugniagesiai surinko apie 700 gramų šio nuodingo metalo ir pristatė jį į antrinių žaliavų aikštelę, o kelio dangą nuplovė kalio permanganato tirpalu.

Vilniaus miesto ir rajono gelbėtojai vakare Paberžės seniūnijos Anavilio kaime, panaudoję gelbėjimo virves, iš 2 metrų gylio melioracijos šulinio ištraukė ten įkritusį arklį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius