Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukmergėje sulaikyti narkotikus gaminę asmenys

Pirmadienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės rajono policijos komisariato kriminalistai gavo operatyvinės informacijos, kad viename iš miesto namų gali būti gaminami narkotikai. Apie 18 val. atvykę pareigūnai narkomanus aptiko kaip tik tuo metu, kai buvo baigiamas opijaus gamybos procesas, o dalis narkotikų jau buvo suvartota.
Šio „malonumo“ už grotų negaunantis vilnietis patiria sunkias abstinencijos kančias.
Švirkštas. / Egidijaus Jankausko/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, namo kambaryje ir virtuvėje kriminalistai rado ir išėmė indus narkotinėms medžiagoms gaminti, maišelius su aguonų nuoviru, maišelius su smulkintomis džiovintomis aguonų galvutėmis, smulkintas nesunokusias aguonų galvutes, indus su aguonų sėklomis, skiediklius ir tirpiklius, skirtus aguonų ekstraktui gaminti.

Pareigūnai sulaikė tris name buvusius asmenis: A.J. (gimusi 1990 m.), V.P. (gim. 1973 m.) ir T.B. (gim. 1971 m.). Visi trys sulaikytieji policijoje yra žinomi kaip vartojantys narkotikus asmenys.

Atlikus narkotikų testą paaiškėjo, kad visi yra apsvaigę nuo narkotinių medžiagų. V.P. yra neseniai sugrįžęs iš įkalinimo įstaigos, jis teistas 9 kartus. T.B. teistas 5 kartus. A.J. yra įtariama padariusi nusikaltimą, o byla šiuo metu perduota į teismą.

Ukmergės rajono policijos komisariate yra pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d., kuriame už šią nusikalstamą veiką yra numatyta bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius