Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukmergės rajone žiauriai nukankintas šuo

Šventupės kaime iš prieglaudos pasiimtam šuniui pora surengė egzekuciją – keturkojis buvo sumuštas ir galiausiai užkapotas.
Ukmergės rajone žiauriai nukankintas šuo
Ukmergės rajone žiauriai nukankintas šuo / 15min skaitytojos nuotr.

Į 15min redakciją kreipėsi skaitytoja Mintautė, kuri papasakojo apie žiaurų įvykį Ukmergės rajone.

Jos teigimu, sausio 16 dieną gyvūnų globos organizacijos „Klajūnas“ globotinis – nedidelis šunelis Mobis – išvyko į naujus namus Šventupės kaime.

„Klajūno“ puslapyje feisbuke rašoma, kad į prieglaudą Mobis buvo atvežtas susirūpinusių žmonių, kai mirė jo šeimininkas. „Tai buvo šaunus globotinis – energingas, linksmas, visada visus pasveikindavęs skardžių balsu ir vizgančia uodegyte“, – rašo organizacija.

„Atsirado pora, kurie pasiėmė Mobį. Iš pažiūros – gan miela pagyvenusi pora. Abu pensijinio amžiaus. Abu prisiekinėjo, kaip mylės ir rūpinsis klajūnėliu Mobiu, pasakojo, kaip eis kartu pasivaikščioti, kaip valgys prie vieno stalo... Atrodė geri ir malonūs žmonės... Dar kitą dieną telefonu sakė, kad Mobis nuostabus šuo. Taip, su charakteriu, bet tikrai susidraugaus ir tikrai jį mylės“, – rašome feisbuke.

Tačiau po 10 dienų organizacijai kaimynai pranešė, kad šuo buvo žiauriai nukankintas ir užmuštas. Organizacijos „Klajūnas“ savanoriai kreipėsi į policiją ir kartu su pareigūnais atvyko į šunį pasiėmusių žmonių – Janės ir Aloyzo – namus.

Namuose jie šuns nerado, o šeimininkai aiškino gyvūną neva atidavę. Tačiau policijai patikrinus poros automobilį, jame buvo rasta kraujo pėdsakų, ir galiausiai įtariamieji prisipažino dėl nusikaltimo, vyras parodė, kur paliktas užmuštas Mobis.

Paaiškėjo, kad pora jau buvo iš anksto suplanavusi žiaurią egzekuciją. Šunelis buvo daužytas mediniu pagaliu, metaliniu strypu, o galiausiai užkapotas kirviu.

15min skaitytojos nuotr./Ukmergės rajone žiauriai nukankintas šuo
15min skaitytojos nuotr./Ukmergės rajone žiauriai nukankintas šuo

Šunį pasiėmusi moteris atrodė visai nesigailinti dėl savo poelgio. „Dėl šunio čia problemos“, – mestelėjo ji ir žadėjo pavasarį pasiimti naują keturkojį.

Mintautė rašo, kad liudininkai su siaubu prisiminė garsą, kurį girdėjo – tarsi šuo ne inkštė, o klykė iš skausmo.

Vyksta ikiteisminis tyrimas. Už šuniui surengtą egzekuciją gresia viešieji darbai, arba bauda, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

Įspėjame – vaizdai gali šokiruoti.

VIDEO: Ukmergės rajone kraupiai užmuštas šunelis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius