Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainietė į Šengeno erdvę bandė patekti su suklastotu lietuvišku pasu

Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė iš Kijevo atskridusią ukrainietę, kuri į Šengeno erdvę bandė patekti turėdama suklastotą lietuvišką pasą. Dokumentas anksčiau buvo išduotas Lietuvos piliečiui, vyrui.
Pasas
Pasas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip informuoja Valstybės sienos apsaugos tarnyba, trečiadienį sostinės oro uoste dirbantys VSAT Vilniaus rinktinės pasieniečiai tikrino reisu iš Kijevo atskridusių keleivių dokumentus.

VSAT pareigūnams įtarimų sukėlė viena moteris, kontrolei pateikusi 54-erių Lietuvos pilietės pasą, galiojantį iki 2015 m.

Pasieniečiai nustatė, kad dokumentas yra suklastotas – duomenų lape pakeista nuotrauka. Be to, visi asmens duomenys buvo suklastoti spausdintuvu.

VSAT pareigūnai išsiaiškino, kad šis pasas buvo išduotas Lietuvos piliečiui, vyrui. Pasieniečiams demaskuota moteris prisipažino esanti 54-erių Ukrainos pilietė. Ji teigė anksčiau šį dokumentą už 400 eurų nusipirkusi Portugalijoje.

Su klastote per Vilniaus oro uostą į Šengeno erdvę norėjusios patekti ukrainietės pasieniečiai į Lietuvą neįleido ir ją sulaikė. Moteris ketvirtadienį popiet iš sostinės oro uosto lėktuvo reisu bus grąžinta į Kijevą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius