Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Utenoje sulaikyti du telefoniniai sukčiai iš Ignalinos

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinės policijos pareigūnai tirdami ypač padažnėjusius telefoninių sukčiavimus Utenos mieste ir rajone, sulaikė du Ignalinos gyventojus: L.N. (gim. 1991 m.) ir E.M. (gim. 1990 m.).
Antrankiai
Antrankiai / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Utena

Kaip rašoma Utenos rajono policijos pranešime, šiems asmenims įteikti pranešimai apie įtarimą, padarius nusikaltimą, numatytą  Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 182 str. 1 dalyje (apgaule savo ar kitų naudai įgijimas didelės vertės svetimo turto ar turtinės teisės arba didelės mokslinės, istorinės ar kultūrinės reikšmės turinčių vertybių arba išvengimas didelės vertės turtinės prievolės, arba jos panaikinimas, arba sukčiavo dalyvaujant organizuotoje grupėje).

Už šį nusikaltimą Baudžiamasis kodeksas numato laisvės atėmimą iki aštuonerių metų. Įtariamiesiems skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas, o L.N.  - dar ir įpareigojimas periodiškai registruotis policijos įstaigoje. 

Policijos pareigūnai pataria gyventojams, nepatikėti paskambinusiais asmenimis, kurie praneša apie giminaičių tariamai padarytą eismo įvykį ar pan. ir prašo pinigų žalai atlyginti. Sulaukus tokio telefoninio skambučio, siūloma nedelsiant skambinti į policiją telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius