-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už kyšio paėmimą buvusiam Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Teisės departamento direktoriui Egidijui Vilkickui paskirta daugiau nei 32 tūkstančių litų bauda

Teismas buvusį Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Teisės departamento direktorių Egidijų Vilkicką pripažino kaltu dėl kyšio paėmimo ir paskyrė jam 32 tūkst. 500 litų baudą.
Egidijus Vilkickas
Egidijus Vilkickas / Vilnius.lt nuotr.

Vilniaus miesto apylinkės teismas baudžiamuoju įsakymu kaltu dėl kyšininkavimo pripažino buvusį Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Teisės departamento direktorių Egidijų Vilkicką.

Ikiteisminį tyrimą šioje baudžiamojoje byloje atlikę Specialiųjų tyrimų tarnybos Vilniaus valdybos pareigūnai nustatė, kad 2012 metų vasarą E.Vilkickas, veikdamas per savo giminaitį, iš architekto pareikalavo ir priėmė 20 tūkst. litų kyšį už tai, kad Vilniaus miesto savivaldybėje nebūtų vilkinamas architekto parengto kelių sklypų, esančių prestižiniame Vilniaus Valakupių rajone, detaliojo plano projekto patvirtinimas.

STT praneša, kad savo kaltę pripažinusiam E.Vilkickui. Vilniaus miesto apylinkės teismas skyrė 32 tūkst. 500 litų baudą. Šis teismo baudžiamasis įsakymas jau įsiteisėjo ir yra neskundžiamas.

Ikiteisminiam tyrimui vadovavo Vilniaus apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius