-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Už savavaldžiavimą nuteistas vyras pats sau skyrė griežčiausią bausmę

Kretingos rajono areštinėje rastas negyvas nuteistasis, tuo tarpu Kėdainių rajone policijos sulaikyta moteris mėgino nuodytis tabletėmis.
Areštinė
Areštinė / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.

Kaip šeštadienį praneša Policijos departamentas, vakar apie 14 val. Klaipėdos apskrities VPK Kretingos rajono komisariato areštinėje, kameroje, rastas pasikorusio nuteistojo Ž.R. (gimęs 1976 m.) kūnas.

Pažymima, kad laisvės jis buvo netekęs pagal Baudžiamojo kodekso (BK) 294 straipsnį – už savavaldžiavimą: „Tas, kas nesilaikydamas įstatymų nustatytos tvarkos savavališkai vykdė ginčijamą arba pripažįstamą, bet nerealizuotą savo ar kito asmens tikrą ar tariamą teisę ir padarė didelės žalos asmens teisėms ar teisėtiems interesams, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.“

Tą patį vakarą, apie 20 val. 15 min., incidentas įvyko ir Kauno apskrities VPK Kėdainių rajono komisariato areštinėje. Kameroje įtariamoji pagal BK 178 straipsnį (dėl vagystės) I.K. (gimusi 1971 m.) pareiškė, kad išgėrė 12 raminamųjų tablečių. Suteikus medicinos pagalbą, moteris grąžinta į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius