Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už verslininko nužudymą filmuojamame kabinete – 15 metų nelaisvės

Trečiadienį Klaipėdos apygardos teismas patvirtino Klaipėdos apygardos prokuroro kaltinimus baudžiamojoje byloje dėl nužudymo iš savanaudiškų paskatų ir 33 metų skuodiškį Mindaugą Žiobą nuteisė 15 metų laisvės atėmimo bausme, ją atliekant pataisos namuose.

Praėjusių metų liepos 26-osios vėlų vakarą negyvą vyrą darbo vietoje – uostamiesčio uždarosios akcinės bendrovės „Melesta“ darbo kabinete – rado Sauliaus Jablonskio žmona.

S.Jablonskis buvos subadytas peiliu. Ekspertai krūtinės ir pilvo srityje suskaičiavo trylika durtinių žaizdų.

Operatyviai atskleisti šį nusikaltimą pareigūnams padėjo kabineto viduje sumontuoja vaizdo kamera, užfiksavusi egzekuciją.

Ji nufilmavo, kaip po ramus ir iš pirmo žvilgsnio draugiško pokalbio M.Žioba, grįžęs iš lauko, staiga išsitraukė atsineštą peilį ir nieko nesakęs ėmė badyti savo priešininką. Netikėtai užpultas vyras dar bandė sustabdyti žudiką, ranka rodydamas į vaizdo kamerą, bet šis į tai nesureagavo. Vyras mirė vietoje.

Kameros užfiksuotos žmogžudystės vaizdus peržiūrėjusi nužudytojo žmona išsyk atpažino savo pusseserės vyrą M.Žiobą, kuris jau kitą dieną buvo sulaikytas savo namuose Skuodo rajone.

Individualią įmonę turintis, nė karto neteistas vyriškis, pasak teismo nuosprendžio, pažįstamą verslininką nužudė dėl daugiau nei 60 tūkst. litų skolos, t.y. iš savanaudiškų paskatų ir itin žiauriai.

Nukentėjusieji byloje nereiškė jokio civilinio ieškinio, todėl nuteistajam teks atlyginti tik 172 litus teismo proceso išlaidų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius