-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užmigus vairuotojui, vilkikas iš Rusijos atsidūrė griovyje

Šiąnakt, apie pusę dviejų nakties, šalia Joniškės sodų, netoli Tauragės ženklo į griovį nuvažiavo vilkikas rusiškais numeriais. Rusakalbis krovininio automobilio vairuotojas teigė užmigęs prie vairo. Šiame eismo įvykyje niekas, išskyrus kelis kelio ženklus, nenukentėjo.
Vilkikas atsidūrė griovyje
Vilkikas atsidūrė griovyje / Karolinos Stažytės nuotr.

Dešimtą valandą ryto, praėjus daugiau nei aštuonioms valandoms, pasviręs ant vieno šono vilkikas vis dar gulėjo griovyje. Nuo jo galo porą dešimčių metrų tęsėsi sunkiasvorio automobilio padangų išvagotos žemės ruožas, mėtėsi pervažiuoti ir sulamdyti kelio ženklai.

Vairuotojas teigė iškart po įvykio paskambinęs į Tauragės vyriausiąjį policijos komisariatą (VPK). Atvykę policijos pareigūnai užpildė protokolą ir liepė skambinti techninės pagalbos kelyje įmonės numeriu 1810.

Dešimtą valandą ryto, praėjus daugiau nei aštuonioms valandoms, pasviręs ant vieno šono vilkikas vis dar gulėjo griovyje.

„Policininkai sakė, kad Tauragėje nėra technikos, kuri man galėtų padėti. Tad apie pusę devynių ryto skambinau jų nurodytu numeriu 1810. Išklausė ir liepė laukti. Tad laukiu“, ‒ rusiškai mintis dėliojo vairuotojas.

Penkiolika tonų vielos iš Maskvos į Kaliningradą turėjęs pristatyti vyras sakė prie vairo užmigęs pirmą kartą. Lietuvos sieną jis kirto vakar, apie 21 valandą.

„Sustojau Kaune pavalgyti. Važiavau neilgai. Nežinau, kaip galėjau užmigti. Džiaugiuosi, jog viskas gerai baigėsi. Atrodo, ir mašina labai nenukentėjo. Ištraukus ji turėtų važiuoti“, ‒ kupinas vilties kalbėjo jis.

Mums besišnekučiuojant vienas po kito stojo pro šalį važiuojantys automobiliai. Daugelis sveikino vilkiko vairuotoją su tuo, kad neatsitiko didesnė nelaimė: automobilis neapsivertė ar neišvažiavo į priešingą eismo juostą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius