-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Užsidegus vilkikui Vilkaviškio rajone nukentėjo Rusijos pilietis

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 13 gaisrų ir atliko 14 kitų gelbėjimo darbų. Viename gaisre nukentėjo vienas žmogus.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Marijano Medinskio/15min.lt skaitytojo nuotr.
Temos: 1 Statistika

Šis gaisras kilo trečiadienį vakare Vilkaviškio rajone, kelyje Marijampolė – Kybartai, kur užsidegė krovininis automobilis MAN. Gesindamas gaisrą ranką apdegė ir dūmais apsinuodijo 48 metų Rusijos pilietis S.M. Gaisro metu pradegė automobilio plastikinė pertvara tarp variklio ir salono, taip pat apdegė vairuotojo atlošas, aprūko kabina. Gaisro priežastys aiškinamos.

Kauno rajono policijos komisariatas pranešė, kad praėjusią naktį Samylų seniūnijos Šlienavos kaime į individualų namą buvo mestas butelis su degiu skysčiu. Kilusiame gaisre apdegė namo siena, išsilydė stiklo paketas. Ugniagesiai į šį gaisrą nebuvo kviesti. Įvykis tiriamas.

Trečiadienį popiet Vilniuje, Architektų gatvėje gaisras kilo daugiabučio namo bute. Per gaisrą išdegė koridorius ir dalis virtuvės, aprūko kiti 3 kambariai. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Trečiadienį vakare Vilniuje, Salininkų sodų gatvėje užsiliepsnojo V.D. sodo namas. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, namo stogas jau degė atvira liepsna. Ugnis nudegino pastato stogą, išdegė antras aukštas, pradegė ir buvo išardyta perdanga. Gaisro aplinkybės taip pat tikslinamos.

Dar vienas gaisras Vilniuje kilo naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį  Vytenio gatvėje esančiame UAB ,,Omnitel” administraciniame pastate. Gaisro židinys buvo rūsyje, kur yra elektros transformatorinė. Per gaisrą išdegė elektros spintų instaliacija. Įvykis tiriamas.

Tą pačią naktį Kaune, Savanorių prospekte, užsidegė nustatinėjamo savininko nenaudojamas pastatas. Per gaisrą sudegė vieno aukšto mūrinio pastato stogo perdengimas ir viduje buvusios šiukšlės. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius