Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užuomina mįslingų palaikų bylą tiriantiems Kazlų Rūdos kriminalistams – ortopedinis sąnarys

Sekmadienį vakare Pilvio upelio vagoje rastas suirusio vyro kūnas, kurio gyvybė galėjo užgesti prieš daugelį metų. Kazlų Rūdos pareigūnai deda visas pastangas, kad išaiškintų velionio tapatybę ir žūties aplinkybes, todėl prašo visuomenės pagalbos.
Ugniagesiai gelbėtojai ieško dingusios nepilnametės merginos
Asociatyvi iliustracija / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Kaip praneša policija, apie 16 val. Jūrės girininkijos miške, Kazlų Rūdos savivaldybėje Pilvės upelio vagoje, nusekus vandens lygiui buvo rasti nežinomos tapatybės asmens palaikai.

Apžiūros metu pastebėta, jog kaukolėje ir kairės kojos šlaunikaulyje yra įtaisytas ortopedinis sąnarys, kurio identifikaciniai duomenys - „De Puy S 2247089“ ir numeris „961163000 SIZE 3“.

Kazlų Rūdos PK nuotr./Policijos pareigūnų rasti palaikai
Kazlų Rūdos PK nuotr./Šalia kaulų gulintis rutuliukas - ortopedinis sąnarys

Tyrėjams taip pat pavyko nustatyti, kad palaikai priklauso vyriškos lyties asmeniui, apie 52 metų amžiaus. Nežinomos tapatybės asmens palaikai Pilvės upelyje galėjo pragulėti 3-10 metų.

Kokios nors informacijos, galinčios padėti nustatyti mirusio asmens tapatybę, turinčius asmenis policija prašo apie tai informuoti Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kazlų Rūdos policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus tyrėją Vytautą Jablonskį tel. (8-343) 33 110, el. p. vytautas.jablonskis@policija.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius