Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vagių grobis – plytos, elektrinis piemuo ir gyvatvorės žirklės

Suįžūlėję vagys gviešiasi ne tik buitinės technikos, pinigų ar juvelyrikos, bet ir ne tokių vertingų daiktų. Keletas gyventojų šiomis dienomis neteko gyvatvorės žirklių, plytų, ratlankio, keliasdešimties litrų degalų ir net elektrinio piemens.
Kanistras
Kanistras / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

47-erių vilnietis, atvykęs į Lazdijų rajone esančią negyvenamą sodybą, šeštadienį pastebėjo, kad, išėmę lango stiklą, nežinomi asmenys pateko į priestatą. Iš jo pavogtos žirklės gyvatvorei kirpti.

Be to, iš neužrakinto ūkinio pastato dingo 220 molinių plytų ir metalinis krosnies apdailos kampainis. Padaryta turtinė žala – 290 litų, pranešė Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Marijampolės apskrities vyriausiajam policijos komisariatui 37-erių marijampolietė pranešė šeštadienį pastebėjusi, kad sugadinta sandėliuko durų spyna. Iš jo buvo pavogtas dviratis ir lengvo lydinio automobilio ratas. Moteris patyrė 196 litų nuostolį.

Šeštadienio rytą 65-erių Vilkaviškio rajono gyventojas, atvykęs į negyvenamą sodybą Degučių kaime, pastebėjo, kad buvo įsibrauta į garažą. Vagišiams parūpo apie 220 litrų dyzelinio kuro, kurio vertė – 732 litų.

Kitas Vilkaviškio rajono gyventojas (gim. 1964 m.) šeštadienį savo lauke Žynių kaime pasigedo 150 litų vertės akumuliatoriaus ir 150 litų vertės elektrinio piemens.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius