Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 19 /20:44

​Vaikystėje daužytas sūnus nesitaiksto, kad girtuoklė motina talžo ir mažametę jo seserį

Alytiškė nuteista už smurtą prieš vaiką. Alytaus rajono apylinkės teismas ne pirmą kartą vaikus skriaudusią 40 metų mamą K.Š. pripažino kalta ir skyrė 4 mėnesių laisvės atėmimo bausmę, tiesa, paskirtos bausmės vykdymą atidėjo vieniems metams.
Mergaitė užsidengusi akis.
Mergaitė, užsidengusi akis / 123rf nuotr.

Kivirčas šeimoje kilo 2015 metų sausį Alytuje, kai K.Š., būdama neblaivi, susiginčijo su savo vaikais – mažamete dukra ir jau pilnamečiu sūnumi.

Pastarasis ir iškvietė policiją dėl to, kad motina konflikto metu tyčia sugriebė mažametę dukrą už peties ir nustūmė ją nuo kėdės, po to sugriebė rankomis už plaukų ir tampė, taip sukėlė mergaitei skausmą ir išgąstį.

Atvykę pareigūnai alytiškei nustatė 3,09 promilės girtumą.

Ši alytiškė jau buvo bausta už tai, kad, būdama neblaivi, namuose nuskriaudė tuo metu dar nepilnametį savo sūnų.

Kaltinamoji K.Š. prisipažino esanti kalta, labai gailėjosi dėl tokio elgesio su dukra, teigė suprantanti, kad alkoholis yra jos problema, tačiau dabar ji labai stengiasi jo nevartoti.

Kaip pranešė teismas, K.Š. įpareigota per visą bausmės vykdymo atidėjimo laikotarpį neišvykti už gyvenamosios vietos rajono ribų, nevartoti psichiką veikiančių medžiagų ir dalyvauti smurtinį elgesį keičiančiose programose.

Ši alytiškė jau buvo bausta už tai, kad, būdama neblaivi, žodinio konflikto metu savo namuose nuskriaudė tuo metu dar nepilnametį savo sūnų – trenkė ranka jam per galvą ir nagais įdrėskė skruostą. Tąkart teismas smurtaujančią mamą nubaudė keturių mėnesių viešųjų darbų bausme.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius